free download 78 travel guides written by experts

Avnet Technology Solutions Romania îşi completează portofoliul cu soluţii şi servicii Oracle

Avnet, unul dintre liderii globali în distribuţia de tehnologie și membru Platinum al Oracle Partner Network (OPN), a început să livreze hardware, soluţii și servicii cloud Oracle către piaţa din România.

Parteneriatul semnat între cele două companii acoperă zece ţări din regiunea Europa de Sud-Est şi va ajuta clienţii să-şi eficientizeze activitatea şi să optimizeze mediul IT.

Gama de produse este foarte diversă și include Oracle Cloud, Oracle Mobile Application Framework, Java, Oracle Business Analytics servere și echipamente de stocare, soluţii de virtualizare şi management, precum și o serie de servicii cloud Oracle, disponibile comercial începând cu luna iulie 2016. Prin această înţelegere, portofoliul Avnet de soluţii enterprise creşte considerabil şi răspunde mult mai bine cerinţelor exprimate de clienți şi parteneri.

Paul Micheș, Country Manager Avnet Technology Soltutions România, declară:
“Suntem foarte bine conectaţi la mediul de afaceri din România şi vrem întotdeauna să înţelegem cerinţele clienţilor şi partenerilor noştri. Astfel, pe parcursul celor opt ani de activitate pe piața locală, ne-am preocupat constant de completarea portofoliului cu cele mai inovative şi eficiente soluţii şi servicii. Prin aducerea produselor Oracle Enterprise în oferta curentă, vom oferi clienţilor soluţii pentru eficientizarea activităţii şi a proceselor IT, dar totodată noi oportunităţi de business pentru parteneri. Vom combina oferta completă de hardware, software şi cloud a Oracle cu experienţa în distribuţie şi competențele de top ale Avnet la nivel de vânzări, licenţiere şi suport tehnic. Împreună cu Oracle vom ajuta mai bine clienții locali în procesul de modernizare şi transformare digitală.”

Bill Pataky, Product Management VicePresident, Oracle afirmă:
“Avnet deține competențe pe multiple linii de produse Oracle, cu precădere la nivel de virtualizare și stocare, iar în regiunea EMEA este un jucator relevant pe piața centrelor de date. Această expertiză generează oportunități majore de colaborare între cele doua companii și are capacitatea să transforme tehnologia în soluții de business pentru partenerii și clienții din întreaga regiune.”

Alături de echipamentele şi aplicaţiile Oracle, clienţii Avnet din România şi regiune vor avea acces la numeroase servicii Oracle din categoriile Software ca Serviciu (SaaS), Platforma ca Serviciu (PaaS) şi Infrastructura ca Serviciu (IaaS). Experţii regionali ai Avnet vor oferi suport atât pentru activități de presales, prin realizarea de Proof of Concepts şi proiecte pilot , cât şi pentru testarea sistemelor şi soluţiilor sau derularea efectivă a proiectelor.

Extinderea parteneriatului dintre Avnet şi Oracle în România şi alte nouă țări din regiune, are la bază colaborarea eficientă dintre cele doua companii în pieţe precum Ungaria, Cehia şi Slovacia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *