free download 78 travel guides written by experts

Aveti curaj sa va alaturati unui echipaj misterios?

Vaporul ridică pânzele, numai la AXN, în octombrie

Ce s-ar întâmpla dacă ne-am trezi într-o dimineaţă şi ne-am da seama că lumea a dispărut peste noapte? Ce s-ar întâmpla dacă atunci când lumea a luat sfârşit, ne aflam pe un vapor de numai 50 de metri? Ce s-ar întâmpla dacă singurii oameni de pe planetă sunt cei de la bordul vasului? Vaporul/ El Barco, noul serial de la AXN, vă oferă răspunsurile la toate aceste întrebări din 4 octombrie.

Noul serial AXN, Vaporul, începe cu un cataclism global. Un grup de studenţi urmează să afle ce înseamnă viaţa pe mare la bordul vasului Steaua Polară, dar la câteva ore după ce vaporul porneşte la drum, pe uscat are loc un eveniment misterios. După o furtună spectaculoasă care n-a apărut pe niciunul dintre sistemele de navigaţie, nimic nu mai funcţionează. Este ca şi cum nu ar mai fi nimeni “acolo”, ca şi cum lumea nu ar mai exista.

Nimeni de la bord nu are nici cea mai vagă idee despre ce s-a întâmplat. Doar misterioasa Julia, omul de ştiinţă al grupului, are o vagă bănuială. S-a întâmplat ceva groaznic cu acceleratorul de particule construit în Geneva, care a intrat în funcţiune de curând, după multe încercări şi greşeli…Fiind singurii supravieţuitori, echipajul şi studenţii de la bordul vasului Steaua Polară încep cea mai mare aventură din viaţa lor. După cataclism, lumea se află sub apă, iar vaporul va deveni casa tuturor. Garderobele, cabinele, bucătăriile, sălile de clasă, puntea de comandă, toate vor deveni parte din viaţa de zi cu zi. Pasagerii vor trece prin situaţii extreme şi prin tot felul de noi emoţii. Din acel moment, vasul va deveni întreaga lor lume.

Vaporul este un amestec de aventură, mister şi dragoste, iar scenele sunt filmate chiar pe mare şi într-un vas construit pe platoul de filmare. Decoraţiunile spectaculoase în mai mult de 1.800 metri pătraţi reflectă în detaliu interiorul navei, iar totul de la camera motoarelor la cabinele căpitanului şi studenţilor, camera de jocuri şi bucătărie a fost reprodus.

Pentru reconstruirea interiorului a fost nevoie de peste 400 de oameni şi de aproximativ 4 luni. Fernando Gonzales, directorul creativ Globomedia, şi echipa sa de decoratori sunt în spatele acestei reuşite extrem de migăloase. Au folosit 7.500 de metri de cablu, 130.000 de nituri, 120 de grinzi şi 1.800 de metri de frânghie. A fost cerut şi ajutorul marinarilor experimentaţi pentru nodurile frângiilor. Design-ul interior şi filmările pe mare au transformat Vaporul într-un serial excepţional din punct de vedere al producţiei.

Serialul va fi difuzat din 4 octombrie, în premieră şi în exclusivitate, în fiecare marţi, de la ora 21:00. Toţi telespectatorii sunt invitaţi să se alăture misteriosului echipaj şi unei noi lumi subacvatice cu creaturi groaznice, nemaivăzute până acum.

Bucuresti, 20.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *