Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Avalansa de premiere si programe speciale in decembrie la AXN

AXN a pregătit pentru ultima luna din an o avalanşă de premiere, seri speciale de Crăciun pline de acţiune şi aventură dar şi mini maratoane cu cele mai îndrăgite seriale din grila de programe.

Nopţile crimelor scandinave

Premieră – Reporter Criminalist (Crime Reporter) – din 2 decembrie în fiecare duminică de la 22:00

De la producătorii Millenium Trilogy şi Inspectorul Wallander vine o serie nouă de filme scandinave din genul crimă, bazate pe nuvelele scriitoarei Liza Markulund. Seria de 6 filme este o producţie ce se bucură de mare succes, cu cei mai buni actori scandinavi ai momentului, având-o în rolul principal pe Malin Crepin (Annika Bengtzon) un reporter loial şi intransigent ce investighează crime. În căutarea adevărului, Annika este neînfricată iar instinctele sale de jurnalist o conduc către cele mai periculoase situaţii şi în mijlocul tuturor crimelor.

Premieră – Clanul Hatfield şi clanul McCoy (Hatfield & McCoy) – din 24 decembrie de la 21:00

Doi prieteni buni Devil Anse Hatfield şi Randall McCoy se întorc în localităţile natale după încheierea Războiul Civil – Hatfileld în zona de vest a statului Virginia iar Mc Coy în Kentucky. Tensiunile şi resentimentele dintre cei doi vor scăpa de sub control şi vor degenera într-o luptă. În curând prietenii, vecinii şi chiar şi forte din afară se vor alătura luptei, aducând cele două state în pragul unui nou Război Civil. Serialul a fost nominalizat la 16 categorii în cadrul Premiilor Emmy 2012 şi îi are în rolurile principale pe Kevin Costner şi Bill Paxton.

Program special – „Sfârşitul Lumii” – 21 decembrie de la 18:00 – 01:00

AXN îşi invită telespectatorii să-şi petreacă „Sfârşitul Lumii” în faţa micilor ecrane şi a pregătit un maraton de filme dedicat acestui eveniment: Oamenii viitorului (The Lost Future), Impactul 2 (Impact II), Conspiraţie de proporţie (Total Eclipse) şi Misiune în lumea apelor (Lost City Riders).

Seria Omul Păianjen (Spider Man) – ediţie specială de Crăciun

Pe 24,25 si 26 decembrie AXN va difuza seria Spider Man – I, II si III – într-o ediţie specială de Crăciun, de la 19:00.

Filme in premieră

În vacanţa de Crăciun telespectatorii AXN primesc în dar multe filme în premieră: Al naibii tratament (Anger Management), Trenul cu bani (Money Train), Tentaţia seducţiei (Cruel Intention), Cursa Milionarului (The Millionair Tour), Lumi paralele (Double Team).

Mini maratoanele speciale de Crăciun

În perioada sărbătorilor de iarna AXN va difuza mini maratoane cu cele mai îndrăgite seriale: Cougar Town (101 – 124), Vânătorii de comori (Relic Hunter 101-109) , Mesaje de dincolo (Ghost Whisperer 210 – 222), Merlin (401-413), Psihologia Crimei (Profilage 102 – 106) şi multe altele.

Bucuresti, 17.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *