free download 78 travel guides written by experts

AV-Test.org si PC World Lab: G Data lider al detectie malware

Testul a fost efectuat pe 11 solutii antivirus din intreaga lume, iar G Data AntiVirus 2010 a invins datorita celei mai bune detectii malware, maturand aproape toate programele malitioase folosite in teste. Un alt atu al suitei de securitate germane este pretul accesibil al produselor pentru un utilizator, dar mai ales al celor pentru 3 utilizatori, important in conditiile prelungirii crizei economice mondiale.

G Data Antivirus 2010 a obtinut o pozitie de top in clasamentul diagramelor de software, facand cea mai buna treaba la detectarea malware-ului, atat in testele pe baza de semnatura traditionale, cat si in testele cu protectie proactiva care cerceteaza cat de bine poate o aplicatie sa detecteze noi programe malware fara semnatura.

Cele doua motoare de scanare au ajutat la realizarea unei rate de blocare impresionanta, de 99,95% pentru detectarile traditionale, pe baza de semnatura, de programe malware cunoscute, o rata mult mai buna decat a oricarei alte aplicatii testate. Este de asemenea bun la blocarea plictisitoarelor adware, ajungand la o rata de 99,8%, iar aceste puncte forte au ajutat la obtinerea unei pozitii de top.

Dominatia G Data a continuat in testele euristice, care folosesc baze de date de semnaturi cu o vechime de doua saptamani și programe malware mai noi pentru a simula cat de bine poate un program sa detecteze amenintari care nu au inca o semnatura. In acest test, G Data a blocat 71,9% din esantionul folosit de AV-Test.org, ceea ce a reprezentat cel mai bun punctaj vazut. Iar in testele de detectare de comportament – care verifica cat de bine recunoaste software-ul antivirus malware-urile bazate pe comportament – G Data a condus din nou, prin blocarea a 12 din 15 esantioane de proba.

Pentru mai multe informatii despre test si clasament puteti obtine dand click pe link-ul //www.pcworld.com/reviews/collection/1986/top_paid_antivirus_2010.html

Bucuresti, 15.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *