free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 – BUG Mafia asteapta fanii cu 60.000 watti, miercuri la Sala Polivalenta

Luni seară, trupa BUG Mafia a fost invitată după ora 19.00 în „Muzica Ta” de la Radio 21, locul unde afli totul chiar de la artiştii tăi preferaţi. Soci şi Stanciu au stat de vorbă cu Tataee şi Caddy despre concertul lor care va avea loc miercuri seară la Sala Polivalentă, despre rivalităţile dintre hip-hopperi şi despre planurile BUG Mafia pentru 2010.

„Miercuri seară dăm la Sala Polivalentă al doilea mare concert de hip-hop din România. Pe primul tot noi l-am făcut, acum zece ani. Ştim că publicul abia aşteaptă să ne vadă, având în vedere că nu am mai concertat în Bucureşti de 5 ani. Am  plănuit fiecare detaliu al acestui concert, care va fi unul clasic de hip hop, singurul accesoriu fiind un spectacol mai special de lumini plus 60.000 de watti. De asemenea, am vrut să le oferim fanilor noştri mai mult decât un show şi de aceea primii 4000 de oameni care vor intra miercuri în sală vor primi câte un album „Viaţa noastră vol 2. În deschidere va cânta Grasu XXL, iar în spectacol vor fi şi Villy, Mario şi Jasmine”, a explicat Tataee.

Întrebaţi de ascultători dacă plănuiesc să scoată piese în limba engleză sau dacă vor să refacă o piesă de-a lor în engleză, băieţii au negat cu vehemenţă.”BUG Mafia este o trupă pentru români, considerăm că se pot face bani mulţi şi în ţară, deci nu ne prea interesează să depăşim graniţele cu muzica noastră. În consecinţă, nu vom cânta prea curând în engleză”, au declarat ei.

Fanii BUG Mafia au aflat luni seară în „Muzica Ta” că idolii lor pregătesc 2 albume pentru 2010, un proiect special, unic în România şi un album în stilul clasic al trupei, care va vorbi şi de lucruri mai sensibile. Prima piesă de pe cel din urmă, „Supranatural”, va ieşi pe piaţă cel târziu în februarie, anul viitor.

Soci şi Stanciu au vrut să afle dacă într-adevăr au existat rivalităţi în lumea hip-hop-ului, iar Tataee şi Caddy au povestit că în România, acestea au pornit de la lucruri personale şi apoi s-au transformat în altceva. Cei doi au reamintit publicului de conflictul lor cu RACLA din anii ’90, dar şi de conflictul pe plan personal cu Sişu şi Puya, dar care nu afectează treburile profesionale. Mai mult decât atât, ei apreciază munca şi succesul din ultima vreme a lui Puya, dar şi a numelor noi, cum ar fi Guess Who. „Ei nu fac neaparat rap, e mai mult cântat, e comercial, dar sună foarte bine”, a mărturisit Caddy la Radio 21.

Cei care au ascultat interviul acordat de BUG Mafia lui Marian Soci şi Cristi Stanciu, la Radio 21, au mai putut afla şi că 3SE au cântat la începuturile lor rap, urmând exemplul lor.
 

Bucuresti, 15.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *