free download 78 travel guides written by experts

AutoTrack in Romania si Republica Moldova prin MaxCAD International

MaxCAD International a încheiat, la începutul lunii august a.c.,  un parteneriat cu Savoy Computing Services Ltd din Marea Britanie prin care devine singurul distribuitor al aplicaţiilor software AutoTrack pentru România şi Republica Moldova. Compania va oferi suport tehnic pentru toate versiunile AutoTrack, precum şi o serie de cursuri de instruire.

Martin Jefferys, Managing Director al Savoy Computing Services, a confirmat acest acord spunând “Suntem încântaţi că lucrăm cu MaxCAD International, unic distribuitor pentru Europa al CADApps Australia, şi suntem încrezători că vom reuşi să extindem cât mai mult baza de utilizatori ai aplicaţiilor AutoTrack în România şi Republica Moldova”.

“Ne bucurăm că am încheiat acest parteneriat pentru a fi alături de utilizatorii noştrii în condiţiile economice actuale şi dorim să contribuim împreună la implinirea cerinţelor şi nevoilor pe care aceştia le au privind creşterea eficienţei investiţiilor în software”, a declarat Ing. Florin Balcu, director general MaxCAD International.

AutoTrack for Highway Design reprezintă cea mai completă şi performantă aplicaţie software pentru simularea traiectoriei parcurse de vehicule în curbe, rampe de încărcare, sensuri giratorii, parcări, etc., cu o librărie europeană vastă de autovehicule şi camioane. AutoTrack permite trasarea direct în AutoCAD a elementelor 2D ale traiectoriei parcurse de vehicul.

AutoTrack – Parking Layout Tools include instrumente pentru trasarea rapidă a rutelor de acces în zonele amenajate de parcări. În prezent este oferit gratuit cu “AutoTrack for Highway” sau “Airport Design”.

Bucuresti, 11.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *