free download 78 travel guides written by experts

REF: Lumea divertismentului romanesc, mai saraca fara Valeriu Lazarov

Televiziunea Română a primit cu adâncă tristeţe vestea trecerii în nefiinţă a marelui producător de televiziune, Valeriu Lazarov, cu care a avut o colaborare fructuoasă de-a lungul anilor.

Valeriu Lazarov a debutat la Televiziunea Naţională, fiind angajat al acesteia în perioada 1957-1968.

După 1990, Valeriu Lazarov a revoluţionat divertismentul de televiziune din România şi a rămas constant aproape de familia TVR, aducând pe micul ecran „Surprize, surprize", o producţie apreciată de public, difuzată de TVR.

Anul trecut emisiunea „Revelionul Magic”, produsă de Valeriu Lazarov pentru Televiziunea Publică, s-a bucurat, de asemenea, de un real succes. Alte două proiecte, care au ţinut telespectatorii TVR în faţa micului ecran ani de-a rândul, au fost emisiunile „Iartă-mă” şi „Ploaia stelelor”.

„Un nume respectat în audiovizualul românesc, Valeriu Lazarov a fost un om al detaliului şi al lucrului binefăcut. Este poate cel mai important promotor al modernizării show-lui de televiziune de după 1989. Valeriu Lazarov lasă un gol imens în sfera divertismentului de televiziune din România şi nu numai. Familia TVR este în doliu pentru că a plecat dintre noi un profesionist de televiziune care a însemnat mult pentru Televiziunea Publică”, a declarat Alexandru Sassu, Preşedinte-Director General al S.R.Tv.

Bucuresti, 11.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *