free download 78 travel guides written by experts

Au chemat SMURD-ul pentru Maria Buza

Artistei i s-a făcut rău în timpul repetiţiilor pentru Te cunosc de undeva!

În spatele super show-ului Te cunosc de undeva! se ascund nu doar o echipă numeroasă de profesionişti, ci şi multe ore de muncă, determinare, ambiţie şi sacrificiu. De asta a dat dovadă Maria Buză în pregătirea celei de-a doua ediţii a show-ului, atunci când, desi nu se simtea tocmai bine a continuat să repete şi să pregătească numărul din show până la epuizare. Artistei i s-a făcut rău şi producătorii au fost nevoiţi să cheme un echipaj SMURD.

Maria Buză a avut nevoie de îngrijiri medicale în cursul acestei săptămâni, la repetiţiile super show-ului Te cunosc de undeva!. Deşi nu se simţea bine, actriţa a decis să vină în program normal la repetiţii şi, deşi cei doi juraţi profesori, Ozana Barabancea şi Andrei Aradits i-au recomandat pauză vocală şi repaos, Maria a continuat să muncească cot la cot cu ceilalţi concurenţi. Astfel, în ultima zi de repetiţii producătorii au fost nevoiţi să apeleze la ajutorul unui echipaj SMURD. Artistei i s-a facut rău, şi-a pierdut complet vocea şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totul e bine când se termină cu bine însă, astfel că telespectatorii o vor putea vedea pe Maria Buză evoluând mâine seara, de la 20.20, pe scena super show-ului Te cunosc de undeva!, numai la Antena 1.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 23.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *