free download 78 travel guides written by experts

Aterizare precisa: Media Consulta castiga AESA

Agenţia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei încheie un acord cadru la nivel european cu MEDIA CONSULTA

Agenţia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei (AESA) încheie un contract cu MEDIA CONSULTA (MC) începând cu 2009. Agenţia de aviaţie a Uniunii Europene a alocat un buget de peste trei milioane de euro reţelei internaţionale de agenţii MC pentru organizarea de evenimente în următorii patru ani în întreaga Europă.  

MC concepe şi organizează pentru noul client conferinţe, expoziţii şi seminarii în toată Europa: obiectivul este de a crea şi promova un dialog mai eficient cu toate grupurile de interes şi cu cetăţenii. Sub auspiciile biroului central MC din Berlin, toate birourile MC din Europa îşi asumă responsabilitatea de a organiza şi implementa în totalitate evenimentele care includ de asemenea călătorii de presă şi dineuri de gală. În acest scop, MC selectează prestigioşi lectori invitaţi precum şi moderatori şi în afară de aceasta se ocupă de dezvoltarea şi producţia grafică a broşurilor, materialelor publicitare, a emblemelor pentru standurile de la târguri şi de prezentările pe internet.

Activitatea agenţiei AESA este în centrul politicii aeronautice a Uniunii Europene. Dincolo de graniţele Uniunii Europene, misiunea acestei agenţii mai include stabilirea, monitorizarea şi respectarea unor standarde superioare de siguranţă şi protecţie a mediului pentru aviaţia civilă din lumea întreagă.

MEDIA CONSULTA este liderul pieţei în domeniile de comunicaţii pentru companii, marketing pentru tineret şi comunicaţii politice şi pe locul trei în industria germană de publicitate. În afară de subsidiarele germane din Berlin şi Köln, MC reprezintă singura reţea germană cu filiale şi agenţii de reţea în toate cele 27 de state membre ale UE, în ţările cu potenţial de aderare şi având o prezenţă în toate centrele economice importante din lumea întreagă. Grupul de agenţii este complet integrat: printre serviciile oferite de MC se numără, pe lângă relaţiile publice, publicitate şi mass media, publicaţii pentru companii, multimedia, marketing în domeniile sportului, tineretului şi muzicii, administraţia evenimentelor precum şi producţie TV.

Puteţi obţine mai multe informaţii de la:
MEDIA CONSULTA
Susanne Schneider
Wassergasse 3
10179 Berlin
Tel.: +49(0)30/65 000-255
Fax: +49(0)30/65 000-192
s.schneider@media-consulta.com 

Berlin, 23 februarie 2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *