free download 78 travel guides written by experts

Clinica multidisciplinara Alfa Medical Center se deschide prin parteneriatul cu Medical Finance

Clinica multidisciplinară Alfa Medical Center din Ploieşti îşi aşteaptă clienţii începând de astăzi. Echipamentele medicale necesare au fost achiziţionate cu ajutorul soluţiei puse la dispoziţie de Medical Finance, lider pe piaţa din România în integrarea de soluţii tehnico-financiare pentru domeniul medical.

„Pentru dezvoltarea cu succes a acestei clinici ne doream un partener de încredere care să cunoască în detaliu dotarea minimă pe fiecare specialitate medicală în parte. Medical Finance a fost acest partener şi ne-a propus, în condiţii foarte bune de finanţare, o ofertă tehnică care să ţină cont de specificul clinicii şi de adresabilitatea viitoare a acesteia”, a declarat Boris Batir, administrator Clinica multidisciplinară Alfa Medical Center.

„Echipa Medical Finance a alcătuit cu minuţiozitate toate configuraţiile tehnice aferente fiecărei specialităţi medicale. Le-am oferit clienţilor noştri trei tipuri de oferte (Gold, Silver, Bronze), în funcţie de brandul şi configuraţia echipamentelor medicale. Ca urmare a condiţiilor foarte bune de finanţare, s-au hotărât rapid asupra configuraţiei Gold”, a declarat Dan Ion, Marketing Manager Medical Finance. 

Clinica privată Alfa Medical Center dispune de cea mai complexă ofertă dintre companiile de profil din Ploieşti. Oferă o paletă largă de servicii     complexe de  diagnostic şi tratament ambulatoriu pentru următoarele domenii medicale: laborator, medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, neurologie, medicina muncii, medicină de familie, dermatologie, obstetrică-ginecologie, ORL, Oftalmologie, urologie, pediatrie, stomatologie, imagistică medicală, chirurgie.

Valoare investiţiei a fost de aproximativ 1.300.000 euro, Alfa Medical Center fiind cea mai mare clinică privată din judeţul Prahova.

Medical Finance pune la dispoziţia clienţilor săi un mix de servicii dedicate pieţei medicale private: proiecte la cheie, management de proiect, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, cele mai bune oferte de echipamente medicale şi soluţiile optime de finanţare a acestora.

Medical Finance coloborează cu cele mai importante societăţi financiare pentru a obţine cele mai bune costuri de finanţare pentru clienţii săi.

Compania are parteneriate cu toţi furnizorii de echipamente medicale din România, majoritatea fiind distribuitori ai celor mai importante companii internaţionale. Astfel, medicii şi investitorii pot alege dintr-o gamă largă de echipamente medicale, în funcţie de propriile criterii şi de bugetul alocat.

Compania are un portofoliu de clienţi echilibrat: medici, cabinete medicale, clinici şi spitale private, centre de imagistică. Valoarea proiectelor medicale finanţate variază de la câteva mii până la milioane de euro.

În numai trei ani de la înfiinţare, Medical Finance are reprezentanţi în 6 oraşe din ţară: Bucureşti, Timişoara, Cluj, Iaşi, Satu-Mare şi Oradea. Astfel, asigură consultanţă şi implementare rapidă a proiectelor medicale şi la nivel local.

Bucuresti, 23.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *