free download 78 travel guides written by experts

Atentie! S-a deschis sezonul la alergii

Scapă de nasul înfundat şi secreţiile nazale apoase specifice sezonului de alergii cu Olynth, decongestionantul nazal numărul 1 în România.

Martie – polen de salcie, aprilie – polen de mesteacăn, mai – polen de stejar…

Ai început să asociezi lunile sezonului cald cu tipurile de polen care îţi provoacă incomoda alergie?

Nasul înfundat, strănutul frecvent şi secreţiile apoase îi constrâng pe mulţi să se izoleze, în încercarea de a evita factorii alergeni.

Te numeri şi tu printre cei 25% din populaţia Europei, care suferă cu fiecare buchet de flori primit? Acum poţi inspira uşurat.

Olynth, sprayul nazal numărul 1 în România, cu un profil de siguranţă şi eficacitate dovedit în peste 35 de ani de experienţă clinică, te ajută să scapi uşor de simptomele deranjante ale febrei de fân.

Prin pulverizarea largă, Olynth asigură o răspândire uniformă a particulelor fine de substanţă activă pe mucoasa nazală, eliberând astfel rapid căile nazale. Sprayul Olynth asigură un efect îndelungat de până la 8 ore, astfel ca tu să te poţi bucura din plin de frumuseţile primăverii.

Olynth este indicat în reducerea congestiei mucoasei nazale în caz de rinită alergică, dar şi în coriză (guturai), gripă, rinită vasomotorie şi alte infecţii ale căilor respiratorii superioare.

Brandul Olynth este prezent pe piaţa din România cu 2 game de produse: Olynth 0,1% pentru adulţi şi Olynth 0,05% destinat copiilor şi gama Olynth HA – cu beneficiul suplimentar de hidratare a mucosei, atât în varianta pentru adulţi Olynth HA 0,1%, cât şi pentru copii – Olynth HA 0,05%.

Este recomandată folosirea produselor Olynth pentru o perioadă de tratament de maxim 7 zile. Dacă în perioada menţionată simptomele nu se ameliorează, se recomandă consult medical.

Bucuresti, 17.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *