free download 78 travel guides written by experts

Aurelian Temisan intra in proiectul ‘Live Every Litre’ pe ultima suta de metri

Campania „Live Every Litre” lansată de Honda la nivel european se bucură de susţinere importantă şi printre rândurile fanilor mărcii din România.

Astfel că şi vedetele autohtone au ales sa dea curs provocarii Honda: şofatul la volanul noului model sport hibrid Honda CR-Z, precum şi realizarea propriului documentar inspirat din experienţa trăită! Aurelian Temişan s-a alăturat, aproape de finalul campaniei, românilor care deja iau parte la Live every Litre.

Aurelian Temişan- actor: „Este foarte incitant pentru mine, ca şi artist, să particip la o asemenea campanie. Provocarea lansată de Honda face acest proiect şi mai atractiv, eu fiind un admirator al mărcii de ceva timp. Este cu adevărat senzaţional faptul că prin realizarea acestui lung metraj se prezintă experienţe ale unor persoane reale. Este din nou o ocazie foarte bună sa intru în pielea propriului meu personaj fără să am în faţa mea un script după care să ma ghidez.”

Au mai rămas trei zile până la finalul perioadei în care se pot vota participanţii, de aceea, Honda Trading România îi invită pe toţi şoferii și fanii Honda să îşi voteze candidatul preferat pe www.liveeverylitre.com. Este ocazia perfectă pentru orice român să fie protagonistul unui adevarat “road movie” la volanul noii Honda CR-Z.

Participanţii aleşi trebuie să aibă vârsta de cel puţin 18 ani şi să deţină permis de conducere. Pentru informaţii suplimentare, inclusiv termeni şi condiţii, cei interesati pot să acceseze www.liveeverylitre.com.

Bucuresti, 17.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *