free download 78 travel guides written by experts

Asteptarea se apropie de sfarsit

“Mireasă pentru fiul meu” îşi dezvăluie concurenţii

Din 9 septembrie, telespectatorii Antena 1 îi vor putea cunoaşte pe noii concurenţi ai
celui mai îndrăgit reality-show matrimonial din România! Într-o ediţie specială, difuzată de Antena 1, vineri, de la 20.20, mirii, nurorile şi soacrele acestui sezon vor veni pentru prima oară în lumina reflectoarelor şi îşi vor face cunoscute poveştile de viaţă. Începând cu această ediţie, “Mireasă pentru fiul meu” va oferi telespectatorilor Antena 1 o nouă serie de poveşti romantice, întâmplări surprinzătoare, confruntări acide şi reguli dure în sezonul al şaselea al emisiunii!

Ediţia din 9 septembrie vine cu foarte multe surprize. Telespectatorii vor avea ocazia de a o vedea pe frumoasa prezentatoare a emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, într-o ipostază inedită. De asemenea, cei de acasă vor fi primii care vor descoperi noile locuinţe, chiar înainte ca participanţii să cunoască mult visatele case unde se vor ţese poveşti de iubire, dar şi conflicte neaşteptate. Fetele şi băieţii vor locui separat, dar foarte confortabil. “Casa mamelor şi a fetelor” şi “Casa băieţilor” sunt extrem de spaţioase, mobilate modern şi utilate corespunzător pentru ca noii locuitori să se simtă cât mai bine pe parcursul competiţiei.

Tensiunea va creşte pe măsură ce emisiunea se va apropia de momentul culminant, atunci când noii eroi ai emisiunii vor veni pentru prima oară în lumina reflectoarelor! 12 fete frumoase şi opt băieţi atrăgători, dintre care cinci însoţiţi de mamele lor vor face primii paşi în competiţia care le va schimba destinul! Fiecare concurent va avea parte de o intrare deosebită şi de o prezentare amănunţită prin care telespectatorii le vor descoperi poveştile de viaţă! Fetele şi băieţii nu se vor putea vedea în prima seară, iar mamele îşi vor lua rămas bun pentru o vreme de la fiii lor, deoarece vor locui alături de potenţialele nurori.

La capătul acestei aventuri care se va desfăşura pe parcursul mai multor luni de zile, pe cei mai puternici, pe cei mai îndrăgostiţi, pe cei care vor reuşi să reziste în competiţie îi aşteaptă o miză mai mult decât atractivă: valoarea totală a premiilor este de 500.000 de lei! La finalul competiţiei, toate perechile de îndrăgostiţi se vor putea căsători în faţa lumii întregi, bucurându-se de o nuntă de vis şi de o lună de miere deosebită. Cuplul câştigător va fi format din nora săptămânii, concurenta care va primi cele mai multe voturi din partea telespectatorilor şi partenerul acesteia, bineînţeles dacă cei doi sunt de acord să se căsătorească şi primesc binecuvântarea mamei băiatului.

În acestă toamnă, începe ştafeta distracţiei! Lider în divertismentul local, Antena 1 aduce telespectatorilor săi emisiuni de calitate, filme şi seriale încărcate de emoţie, informaţii de actualitate şi multe momente deosebite petrecute în familie! “Neatza cu Răzvan şi Dani”, “Acces Direct”, “Un show păcătos” şi telenovela “Narcisa – Iubiri nelegiuite” au revenit deja pe micile ecrane, iar în curând telespectatorii se vor putea bucura de senzaţionalele emisiuni prezentate de Dan Negru, “Plasa de stele” şi “Câştigi în 60 de secunde”, dar şi de “Next Top Model”, prezentat de Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 08.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *