Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Asociatia Aripi spre Viata a achizitionat a treia statie cuprinzand trei infusomate si un injectomat

pentru Sectia de Pediatrie II din cadrul I.C. Fundeni

Asociatia Aripi spre Viata are in derulare proiectul „Impreuna pentru Viata”, prin care doreste strangerea de fonduri in valoare de 150.000 euro pentru procurarea de aparatura medicala destinata Sectiei de Pediatrie II din cadrul I.C. Fundeni, constand in 6 statii cuprinzand fiecare trei infusomate si un injectomat, 36 de infusomate si 20 injectomate, aparatura medicala prin care se administreaza corect, sigur si eficient tratamentul cu citostatice pentru copiii si tinerii bolnavi de leucemie, cancere si alte boli grave.

„Pana acum, proiectul a reusit sa stranga suma de 136.080 lei, din care 98.580 lei folositi pentru procurarea a trei statii cuprinzand trei infusomate si un injectomat, si 37.500 lei pentru 5 infusomate, toate aparatele fiind donate sectiei de pediatrie II Fundeni. In februarie 2014, am achizitionat prima statie cu ajutorul fondurilor primite de la Fundatia Orange prin proiectul desfasurat de aceasta, „Sustine un ONG”. In decembrie 2014, cu ajutorul fondurilor stranse de Mihael Cristian Mircea, am achizitionat cea de-a doua statie, iar in martie 2015 am beneficiat din nou de ajutorul Fundatiei Orange, din partea careia am primit 32.000 lei, prin concursul „Sustine un ONG”, pentru procurarea celei de-a treia statii. Fundatia Orange ne-a sustinut inca de la inceput in cadrul acestui proiect. In acelasi timp, din donatii au fost achizitionate si infusomate. Acest proiect este unul transparent, prin care dorim sa aducem o schimbare in bine, esentiala in realizarea actului medical, sa continuam seria proiectelor de imbunatatire si schimbare a conditiilor de tratare a copiilor afectati de cancer, alaturandu-ne eforturilor medicilor de a le salva vietile”, declara Nicoleta Vlad, Presedintele Asociatiei Aripi spre Viata.

Evolutia proiectului “Impreuna pentru Viata” va fi constant comunicata de catre asociatia Aripi spre Viata pe pagina de web www.aripispreviata.ro si pe pagina de facebook www.facebook.com/aripispreviata.

Donatiile, atat in nume propriu cat si ca persoana juridica, se pot face in continuare in conturile asociatiei ARIPI SPRE VIATA deschise la BCR, sucursala Bagdasar, dupa cum urmeaza:
LEI – RO88RNCB0521114607820001
EURO – RO34RNCB0521114607820003
Cod fiscal 26481900.

Orice suma donata este binevenita! Multumim tuturor donatorilor nostri!

Bucuresti, 20.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *