free download 78 travel guides written by experts

Asculta parodia dedicata Monicai Tatoiu: „Ea se pricepe la orice/ea le stie pe toate!”

Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, i-au compus Monicăi Tatoiu o parodie muzicală în care o declară oficial drept „cea mai cea dintre cele mai cele din România”. Pentru că doamna Tatoiu apare peste tot, se pricepe la orice fel de subiect şi are sfaturi pentru orice, matinalii au decis că merită propria piesă. Şi ce fundal muzical ar fi putut fi mai potrivit, decât „Dansează Baba”, interpretată de Ştefan Bănică Junior.

"Doamna Tatoiu când apare la TV/ Începe războiul/ Ea se pricepe la orice/ Ea le ştie pe toate/ Dar mai taci odată, frate!" spun câteva versuri din parodie, în timp ce refrenul continuă cu „Doamna Tatoiu, toată noaptea până-n zori/ Comentează orice, la tv ne dă fiori/ Tatoiu ştie tot/ Le gândeşte dintr-un foc!”.

„De fiecare dată când se întâmplă ceva, Monica Tatoiu este invitată la TV să-şi dea cu părerea. Asta nu înseamnă însă că este cea mai potrivită persoană să fie acolo. Cu toate acestea, dacă ar candida la Preşedinţia României, considerăm că toţi ceilalţi candidaţi ar trebui să se retragă pentru că nu ar avea nicio şansă în faţa acestui geniu.”, declară zâmbind Manuel D. Dinculescu.

Parodia muzicală dedicată Monicăi Tatoiu poate fi ascultată accesând link-ul de mai jos:
//www.trilulilu.ro/muzica-rock/parodia-muzicala-dedicata-monicai-tatoiu-by-radio.

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *