free download 78 travel guides written by experts

Aroma de escapada culturala

Lansarea colecţiei COLIBRI, editura Herald

luni 16 iunie orele 19.00, la Librăria Humanitas Cişmigiu

Invitaţi:
Amalia Savinescu, photographic coach
Mihai Iordache, psiholog şi formator
Sanda Watt, publicistă

Literatura este o expediţie spre adevăr. Orice carte bună este o fereastră deschisă către lume şi către tine însuţi. Pentru că timpul arareori ne permite o astfel de călătorie de plăcere, în care să zăbovim asupra autorilor fundamentali, volumele Colibri de la editura Herald te invită la o întâlnire în termenii tăi: operele lui Kafka, Oscar Wilde şi Nietzsche îţi sunt prezentate de Allan Percy ca instrumente de coaching şi dezvoltare personală pe care le poţi accesa oriunde şi oricând ai nevoie de o escapadă cu tine însuţi în cea mai fină aromă culturală.

Oscar Wilde: Pilule de înţelepciune pentru fericirea de aici şi acum

Te-ai gândit vreodată că Oscar Wilde ţi-ar putea fi coach personal? Autorul Allan Percy găseste în cărţile lui Oscar Wilde citate care, interpretate în cheie psihologică, devin material pentru un curs neobişnuit de îndrumare individuală.

Nietzsche: Pilule de filozofie radicală pentru a ţine mintea trează

Atât în lumea antreprenorială, cât şi în viaţa personală, filozofia lui Nietzsche este extrem de eficientă atunci când dorim să găsim o ieşire la orice răscruce de drumuri. Cartea lui Allan Percy inspirată de citatele din opera lui Nietzsche este un curs de filozofie cotidiană care ne ajută “să ne tragem sufletul”.

Kafka: Pilule inspiratoare pentru a uşura crizele cotidiene

Acest manual de soluţii creative pentru situaţii kafkiene, absurdităţi întâlnite în traiul nostru de zi cu zi, aduce o lumină la capătul tunelului în care ne afundă viaţa ajutându-ne să înţelegem problemele care ne frământă.

ALLAN PERCY

Autorul colecţiei este consultant în domeniul formării şi dezvoltării personale. Actualmente lucrează în calitate de consultant editorial în domeniul formării şi dezvoltării umane. Călătoreşte în toată lumea în căutarea unor noi surse de inspiraţie pentru cărţile sale. Traduse în numeroase limbi, volumele sale sunt un elogiu lucid adus libertăţii noastre de a fi în lumea contemporană: Conexiunea cu fericirea (2007), Nietzsche pentru stresaţi (2009), Oscar Wilde pentru blazaţi (2011), Kafka pentru deprimaţi (2012), Scafandrul optimistului (2013).

Organizatori: Editura Herald

Susţinători: Librăria Humanitas Cişmigiu

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Saptre Seri, Fundatia Pretuieste Clipa, Traieste constient.ro, Aimee.ro, Bigcitylife.ro, Bookaholic.ro, Getlokal.ro, Gratuitor.ro

Bucuresti, 12.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *