free download 78 travel guides written by experts

Aproape un milion de telespectatori au trait emotia jurizarii alaturi

de protagonistele Next Top Model

Carismatica Gina a părăsit în lacrimi competiţia

Un nou moment dificil aseară pentru protagonistele Next Top Model. Concurentele s-au înfăţişat emoţionate şi nerăbdătoare să îşi descopere fotografiile făcute cu mare greutate în sălbatica deltă a Dunării. Din păcate pentru Gina, lupta pentru cucerirea titlului de următorul top model al României se sfârşeşte brusc. Aproape un million de telespectatori au trăit emoţia jurizării alături de cele unsprezece frumoase concurente.

Săptămâna trecută, în friguroasa Islanda, după un shooting foto extrem de dificil printre foci şi gheţari azurii, momentul jurizării s-a lăsat cu lacrimi amare. Spre surpriza lui Cătălin, pe parcursul competiţiei, multe dintre protagoniste au luat considerabil în greutate, în loc să slăbească, aşa cum le-a sfătuit el încă de la bun început. Cu toate acestea, domnişoara eliminată, craioveanca Denisa, a fost mai degrabă penalizată pentru lipsa de expresivitate din fotografii decât pentru excesul de kilograme. Juriul a hotărât să le mai ofere durduliilor domnişoare o şansă, cu condiţia ca acestea să îşi supravegheze mai atent dieta.

Ajunse din nou la momentul adevărului, protagonistele Next Top Model s-au înfăţişat în faţa juriului emoţionate şi nerăbdătoare să îşi descopere fotografiile făcute cu mare greutate tocmai în sălbatica deltă a Dunării. Încă de la bun început, Cătălin a vrut să le mai explice o dată ce înseamnă cu adevărat industria modellingului: “Dacă nu înţelegeţi că această lume a fashionului este o afacere, un bussines din care voi puteţi câştiga atât imagine, cât şi foarte mulţi bani, înseamnă că nu aţi învăţat nimic!”

Dintre toate cele unsprezece concurente, Gina a fost cea mai criticată: “Aveai în faţa ta un inel pe care l-ai ignorat, aveai lângă tine un bărbat, pe care puţine femei l-ar ignora. Nu transmiţi niciun fel de relaţie, nici diamantele nu-ţi plac, nici nuferii, nici bărbatul de lângă tine…eşti complet absentă. Parcă ai căzut în apă şi încerci să te salvezi!”

Tristă şi înlăcrimată, Gina pare să fi depăşit şocul şi se lasă consolată de fostele sale rivale. Ea îşi stăpâneşte cu greu suspinele şi dezamăgirea. “Eu chiar sunt într-o perioadă foarte ciudată a vieţii mele, în care nici nu ştiu ce îmi doresc şi cred că asta se şi vede. Ştiam că o să ies când am văzut poza mea, în comparaţie cu a celorlalte fete. În momentul acela am zis că da, plec eu. Cel mai mult mi-a plăcut că am învăţat să merg, lucru pe care Cătălin mi l-a promis încă de când am venit în show!”

Aproape un million de telespectatori au urmărit aseară momentul în care juriul a decis care dintre cele unsprezece concurente va părăsi competiţia . Astfel, la 21:56, Antena 1 a înregistrat o cotă de piaţă de 18,1% share şi un rating de 7,9%, în timp ce Pro Tv a înregistrat o cotă de piaţă de 11,7% share şi un rating de 5,1%.

Pe mai departe, zece concurente continuă bătălia pentru cucerirea titulaturii de Next Top Model al României. Cum se vor descurca protagonistele cu tensiunea show-ului şi cu momentele inedite la care vor fi supuse, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmãri în fiecare joi, de la ora 20:20, într-un nou sezon incendiar Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 20 octombrie 2011

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *