free download 78 travel guides written by experts

Anul acesta Philips aduce experienta 3D direct pe televizorul de acasa

completata de un sunet incredibil

Philips va prezinta cele mai importante lansari ale anului 2010, pe plan international, in materie de electronice. Imaginile senzaţionale oferite de televizoarele Philips, completate de sunetul incredibil şi de tehnologia Ambilight creează cea mai profundă experienţă cinematografică posibilă acasă. Philips oferă o experienţă de neuitat celor care doresc să experimenteze universul 3D acasă, lansând o gamă completă de televizoare Full HD 3D Ready, inclusiv primul televizor care păstrează proporţiile ecranului cinematografic 3D.

Televizoarele Philips Full HD 3D Ready ale anului 2010
Construite pe baza tehnologiilor din ultima perioadă, apreciate an de an pentru calitatea incredibilă a imaginii şi pentru puterea de atracţie a tehnologiei Ambilight, televizoarele din gamele superioare ale Philips vor fi Full HD 3D Ready începând din această vară – oferindu-vă şi primele ecrane de proporţii cinematografice Full HD 3D Cinema 21:9.

Acestea vor fi dotate cu tehnologia Active 3D care utilizează un transmiţător wireless pentru realizarea comunicării dintre televizor şi ochelarii Active 3D. Această tehnologie sincronizează obturatoarele ochelarilor Active 3D cu imaginile de pe ecran. Astfel, imaginile din partea stângă şi din partea dreaptă sunt afişate succesiv, dând naştere unei percepţii în profunzime a imaginii şi unei veritabile experienţe cinematogarfice 3D in propria casă.

Separat, Philips oferă un kit de upgrade 3D pentru televizoarele 3D ready, care include 2 perechi de ochelari Active 3D şi un transmiţător wireless. Ochelarii Active 3D vor fi disponibili şi pentru comercializare individuală, astfel încât puteţi achiziţiona câte perechi de ochelari aveţi nevoie, pentru ca întreaga familie să se bucure de conţinuturile 3D.

Vă vom oferi mai multe informaţii despre televizoarele Full HD 3D Cinema 21:9 în vara anului 2010.

Un sunt incredibil – Noile game de sisteme audio ale anului 2010

In materie de sunet, Philips a creat o nouă gamă de sisteme audio şi Home Cinema pentru anul 2010, cu ajutorul cărora veţi auzi sunetul autentic. Altfel spus, veţi putea deveni obsedat de sunet. Indiferent dacă vizionaţi un film plin de suspans sau vă bucuraţi de o listă de MP3-uri atent selecţionate, gamă de echipamente audio Philips vă vor încânta urechile şi vor umple spaţiul cu un sunet de o calitate incredibilă, a cărui puritate o veţi putea simţi.

Micro-sistemele HiFi Philips Heritage Audio sunt inspirate de obsesia Philips de atâţia ani asupra calităţii sunetului şi vă oferă acel sunet natural pe care vi-l doriţi de la o carcasă cu design elegant. Tehnologia audio de ultimă oră şi materialele premium, cum ar fi pre-amplificatori cu supapă de vid şi conectorii pentru boxe placaţi cu aur, vă vor oferi o experienţă audio uimitor de pură, de o calitate incredibil de apropiată de a originalului

Noul player Activa de la Philips

Atingeţi-vă scopurile în materie de sport şi sănătate, cu ajutorul playerului Activa, ultima inovatie de la Philips. Având ca unic scop motivarea posesorului său vă ajută să duceţi o viaţă mai activă şi mai sănătoasă. Găzduit într-o carcasă elegantă şi solidă, playerul Activa vă motivează în cursul antrenamentului, oferind feedback vocal la performanţele sportive, in timp real. În plus, adaptează muzica redată la ritmul antrenamentului. Atunci când creşteţi ritmul, vor fi redate melodii mai alerte. Philips Activa vă oferă şi cuvinte de încurajare, pentru a vă menţine concentrarea şi interesul asupra antrenamentului.

Bucuresti, 01.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *