free download 78 travel guides written by experts

ANTREPRENOR – Money Channel TV: amfitrion special al Scolii Banilor Europeni

Emisiunea „ANTREPRENOR” (Antreprenor.net) reprezinta pentru comunitatea managerilor si oamenilor de afaceri din Romania, mai ales a tinerilor intreprinzatori care isi deschid noi firme sau linii de activitate, unul dintre cele mai populare programe ale postului de profil „The Money Channel TV”. Dupa cum pasionatii emisiunii stiu deja, in cadrul acesteia, oamenii de succes din toate domeniile deschid cutia cu secretele profesionale si spun cum au intrat in afaceri, care au fost cele mai grele incercari prin care au trecut, ce modele i-au inspirat, ce oportunitati i-au motivat si cu ce bani i-au finantat. Prin initativele media si concursurile sale (vezi „Testul de Afacereza”), „ANTREPRENOR” si-a onorat pana acum din plin promisiunea de a comunica si sustine in Romania spiritul antreprenorial autohton, prin oferirea de informatii utile si exemple relevante celor care au afaceri pe cont propriu sau care doresc sa inceapa propria afacere. Realizatorul emisiunii este jurnalista Luiza Gireada.

In acest spirit, in editia urmatoare de marti, 23 februarie orele 17.30, emisiunea va prezenta publicului intersat initiativa “SCOALA BANILOR EUROPENI”, un proiect non-guvernmental de informare, consiliere si training realizat sub egida Platformei de Actuime si Interventie Rapida „EU-RO Clearing Funds” pentru sprijinirea absorbtiei Fondurilor Europene de catre Fundatia EUROLINK – House of Europe (HouseofEurope.ro) in cooperare cu Knowledge Management Institute, fondat pe plan international la Washington D.C. – sucursala Romania (Knomacons.ro; kminstitute.org).

Proiectul se bucura de sustinerea amabila a AIPPIMM – Agentia pentru Implementarea Programelor si Proiectelor pentru IMM a Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si CRFB – Centrul Regional de Formare pentru Administratia Publica – Bucuresti din cadrul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Participantii la reuniunile desfasurate sub emblema “SCOALA BANILOR EUROPENI” au beneficiat si vor continua sa beneficieze de o informare actualizata, direct de la sursa, asupra oportunitatilor cele mai fierbinti si mai atractive de finantare europeana si nationala la pachet cu formarea si certificarea internationala a absolventilor ca specialisti in Managementul Cunoasterii (Knowledge Management Specialist) pentru integrarea lor mai competitiva si rapida in echipele de management ale investitiilor in curs sau imediat urmatoare. Aminintim, in acest context, ca editia urmatoare din 25-26 februarie 2010 a Scolii Banilor Europeni ii va avea drept invitati de onoare pe consultantii si coordonatorii CRENoS (Prof. Univ. Dr. Stefano USAI si Prof. Univ. Dr. Marco CAREDDA), Consorzio Latte din Italia (Dl Toto MELONI) si ai Retelei Internationale OpenMed (Grupul de Cooperare si Dezvoltare in Bazinul Marii Mediteraneene – Dl Emanuele CABRAS), finantata de Comisia Europeana.

Pentru persoanele interesate sa consulte detalii suplimentare, precizam ca a fost recent activata o sectiune de informare si schimb de cunostinte si bune practici in cadrul Knowledge Management Community (KMC) pe site-ul www.StructuralFunds.ro, iar agenda si beneficiile participarii la evenimentul “Scoala Banilor Europeni” pot fi consultate, de asemenea, la sectiunea Noutati a paginii web mentionate.

Partenerii Media ai programului sunt: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, Comunicatii Mobile, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – "EU-RO Clearing Funds".

Bucuresti, 19.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *