free download 78 travel guides written by experts

Galeriile Noblesse prezinta in exlusivitate brand-ul CorteZARI in Romania

Galeriile Noblesse aduc în exclusivitate pe piața românească CorteZARI, un brand clasic cu accente glamour, care prin fine asocieri cromatice și design elegant reusește să creeze adevărate opere de artă.

Conceptul CorteZARI se distinge prin propunerile sale de mobilier realizate din lemn masiv cu intarsii, fiind decorate manual, cu interpretări actuale reflectând contrastul dintre diverse influențe. Ideea dominantă de confort exprimată prin esente de lemn prețios și stereotomii care amintesc de clasic ce conțin cromatici sobre şi elegante, reproduce o atmosferă caldă dar în același timp ispititoare pentru locuința ideală.

Lansarea colecției CorteZARI a avut loc în cadrul unui eveniment special plin de rafinament și eleganță, reflectand un concept integrat cu accente de glam și forme armonioase.

Loredana Preda – General Manager Galeriile Noblesse: „Galeriile Noblesse vin de fiecare dată cu noi soluții elegante pentru un spațiu rafinat și distins. Brand-ul CorteZARI este reprezentarea unui stil exclusivist, aparte. Decorul glamour induce o stare de spirit relaxantă, iar simplitatea formelor ce conturează obiectele de design indică delicatețe și romantism, ingrediente esențiale pentru crearea unui ambient excelent.”

Stabilind adevarate standarde în design-ul contemporan, colecția CorteZari își propune să dezvăluie noi tendințe de rafinament, opulență și exclusivism ce se concretizează în piese de mobilier cu totul speciale.

În acord cu ultimele tendințe avangardiste, evenimentul va putea fi urmărit în exclusivitate, în direct pe website-ul organizatorului (www.galeriilenoblesse.ro) pe 18 februarie începand cu ora 19.00, în premieră pentru o astfel de lansare.

CREATEUR D`AMBIENCE este conceptul propus de Galeriile Noblesse și se traduce prin dorința de a oferi clienților mai mult decât o gamă variată de mobilier și decoratiuni, printr-un un concept complex coordonat între mobilier, decorațiuni, textile, astfel încât rezultatul să fie unul cu totul special.

Galeriile Noblesse oferă o gamă variată de mobilier, de la cel modern cu linii drepte și îndrăznețe, la cel clasic, călduros, art deco sau avangardist. Noblesse reprezenta un număr important de furnizori recunoscuți la nivel internațional pentru eleganță și rafinament prin showroom-urile din București și Bacău.

Bucuresti, 19.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *