Kinodiseea

Antrenamente pentru un Volvo adevarat. Play! S-a lansat Volvo – The Game

Volvo Car Corporation, in colaborare cu studioul suedez de jocuri SimBin Development, a lansat astazi Volvo – The Game. Jocul este o provocare pentru pasionatii de curse de masini si poate fi downloadat gratuit de pe site-ul www.volvocars.com/intl.

Volvo – The Game isi propune sa ofere utilizatorilor o experienta impecabila in materie de sunet si detaliu, promovand in acelasi timp noul concept Volvo S60. Jocul, anuntat inca din aprilie de Volvo Cars, poate fi jucat de astazi atat cu noul Volvo S60 Concept cat si cu alte modele Volvo cunoscute pentru performanta in intreceri. Utilizatorii pot alege intre Volvo C30 care va participa anul acesta la Swedish Touring Car Championship, Volvo S40 care a obtinut rezultate notabile la British Touring Car Championship, Volvo 850 si Volvo 240 Turbo Group A.

Jucatorii vor avea posibilitatea sa alinieze la start oricare dintre aceste masini si sa le ghideze pe doua piste de intreceri, extrem de detaliat si realist construite. Pot fi alese Gothenburg Eco Drive Arena din Göteborg, Suedia sau pista Chayaka din apropierea Kievului, in Ucraina. Volvo – The Game este de altfel singurul joc de curse cu masini din lume care pune la dispozitia utilizatorilor spectaculosul traseu ucrainean.

In afara optiunilor legate de traseu, jucatorii pot alege si gradele de dificultate ale cursei. Volvo – The Game ofera trei grade diferite de dificultate – atat pentru novici, cat si pentru cei mai experimentati gameri. Clasamentele si premiile puse la bataie vor fi constant publicate pe site-ul oficial al Volvo Cars.
Volvo – The Game este disponibil in limba engleza, franceza, germana, italiana si spaniola si poate fi activat doar pe platforma de PC.

Bucuresti, 27.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *