cleaning show 2021

Antivirusul G DATA – cel mai bun punctaj la testele comparative

efectuate de « Virus Bulletin » in aprilie
G DATA a realizat o rata de detectie a troienilor de 99,69 %, conform ultimului numar al renumitei publicatii britanice Virus Bulletin

G Data Software, lider mondial in domeniul securitatii datelor, reprezentata in Romania de IT Sistem Services, a obtinut cele mai bune rezultate la testele comparative efectuate de prestigioasa publicatie britanica « Virus Bulletin » in numarul din luna aprilie. Rezultatele obtinute in detectia virusilor, ce recomanda solutiile G Data ca produse de top pe piata de antivirus, s-au situat aproape de perfectiune, atingand un procent de 99,69 %, la detectia virusilor de tip troian. Toate celelalte categorii de virusi au fost depistate in proportie de 100 %, numarul fisierelor fals-pozitive fiind 0. Rezultatul obtinut de G Data a fost singurul care a depasit procentul de 99,50 % si este unul extraordinar, cunoscut fiind faptul ca nu s-a inventat pana acum un antivirus cu capacitate de detectie a atacurilor informatice de 100%.

Conform « Virus Bulletin », G DATA combina punctele forte ale celor mai performante motoare si este prezent de obicei in fruntea topurilor testelor. Cea mai recenta editie a « Virus Bulletin » a dovedit ca este simplu si rapid de instalat, cu o interfata agreabila si usor de utilizat ce are disponibil un bun nivel de configurare. Metoda multi-motor asigura o viteza de scanare ridicata si ofera produsului o buna stabilitate de-a lungul intregului set de teste efectuat.

Gradul de detectie, cat si atingerea unei performante aproape perfecte, nemaiintalnita in alta parte, au facut ca G Data sa primeasca maximum de onoruri si sa castige cu usurinta premiul VB 100.

G Data si-a anuntat prezenta la CERF 2009, unde isi va anunta oficial lansarea in Romania a versiunii 2010, ajunsa deja la cea de-a zecea generatie.

Bucuresti, 26.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *