Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Premii pentru TVR, la Gala APTR

TVR a obţinut 14 distincţii în cadrul celei de-a XIX-a ediţii a Galei Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR), desfăşurată luni, 25 mai 2009, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Astfel, Premiile Senatului APTR pentru întreaga activitate au fost acordate realizatoarei Luminiţa Constantinescu şi maestrului de sunet Nicolae Băltăreţu, de la TVR.  

Principalul post al televiziunii publice a obţinut şapte distincţii: Premiul pentru scenografie, acordat Danei Moraru pentru Cerbul de Aur – de la alb negru la color, Premiul pentru imagine obţinut, ex-aequo, de Valentin Ilie pentru Reconstituiri – Băieţii răi şi de Silviu Andrei pentru Serviciul Omoruri. De asemenea, Christel Ungar Ţopescu a fost recompensată cu Premiul pentru interviu, iar Dan Bittman cu Premiul pentru emisiunea magazin de divertisment Dănutz SRL. Premiul pentru talk-show i-a revenit Eugeniei Vodă pentru Profesioniştii – invitat Regina Ana, Premiul pentru film de ficţiune lui Valentin Hotea pentru Serviciul Omoruri , iar Premiul pentru documentar politic Cameliei CSIKI, realizatoarea programului Din culisele unui summit. 

Pentru TVR 2, emisiunea Atenţie! Se cântă…” prezentată de  Horia Moculescu a fost recompensată cu Premiul pentru emisiune muzicală, în timp ce Codruţa Angelescu a obţinut, cu Cea mai bună alegere, Premiul pentru reportaj.
TVR Cultural şi-a daugat în palmares Premiul pentru emisiune culturală pentru Istoria literaturii române contemporane povestită de Alex Ştefănescu şi Premiul pentru montaj care i-a revenit editorului Robert Kallós pentru „Muzici dintr-o expoziţie”. 

Echipa TVR Timişoara formată din Dite Dinesz, realizator,  Marius Danci imagine şi Constantin Buţă, montaj a obţinut, cu Because of you, Premiul pentru portret.
        
Emisiunea „Gala Premiilor APTR va fi difuzată luni 8 iunie 2009, ora 22.10, la TVR 1.

Bucuresti, 26.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *