free download 78 travel guides written by experts

Antena Stars a acordat ”Premiile showbiz-ului românesc”

Gala ”Star Awards”, unde Antena Stars a acordat ”Premiile showbiz-ului românesc”, a adunat la un loc unii dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi, sportivi, bloggeri, actori și vedete de televizune.

Publicul a votat și, astfel, au fost desemnați marii câștigători în cadrul unei gale pline de strălucire.

”Premiul de Excelență” i-a fost acordat lui Horia Moculescu, iar cel care i-a înmânat trofeul a fost nimeni altul decât Cristi Minculescu.

La categoria “Star Debut” câștigătoare a fost tânăra cântăreață Mira. „Sunt foarte fericită. Premiul e al fanilor mei, pentru că ei m-au susţinut foarte tare şi consider că e al lor”, a declarat artista.

“Evenimentul anului” a fost desemnat ”Seară grecească – Elena Gheorghe şi Nikos Papadopoulos”, iar pentru categoria “Best Show”, premiul i-a revenit îndrăgitei cântărețe Andreea Bălan.

Premiile showbiz-ului romanesc 0888

La categoria “Forever Star – Premiu pentru întreaga carieră”, premiul i-a fost acordat maestrului Ion Dichiseanu. „Mulţumesc celor care m-au votat şi îi îmbrăţişez cu aceeaşi dragoste”, a spus Ion Dichiseanu.

Premiul “Star Online” i-a fost acordat bloggerului Otravă, iar Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au câștigat premiul pentru “Cuplul anului”.

La categoria “Star Sport”, premiul i-a revenit Simonei Halep, care a fost reprezentată de tatăl ei. „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a înzestrat cu un aşa copil. Îmi doresc să-şi facă un cămin. Simona încă mai are de muncă”, a declarat tatăl Simonei. Iar”Premiul de Excelență” la categoria Sport i-a fost acordat lui Anghel Iordănescu.

Pentru categoria “Hit-ul anului”, premiul a fost câștigat de Alina Eremia, cu melodia ”Poartă-mă”.

Premiul ”Star special” a fost acordat profesorului Leon Dănăilă, care a profitat de această ocazie pentru a-i oferi lui Mihai Morar ultima sa carte.

Premiul “Vocea masculină a anului” a fost obținut de Connect-R, și el, la rândul lui, reprezentat de tatăl său, iar pentru categoria “Vocea feminină a anului”, premiul a fost acordat Andrei.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Ionela Prodan a fost desemnată de public câștigătoarea categoriei ”Star Popular”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *