Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Colin Taylor, unul dintre cei mai renumiți stiliști canini, în România

Evenimentul anului în lumea canină. Unul dintre cei mai talentați și renumiți stiliști de canini din lume vine la București pentru o demonstrație de stil și bun gust pentru patrupede. Dog PRO vă invită pe 2 și 3 februarie, începând cu ora 9:00, la Hotel Internațional, să-l cunoașteți pe Colin Taylor, un superstar în lumea grooming-ului. Acesta va susţine un seminar inedit și va face demonstraţii de toaletaj pe 3 rase de câini: Poodle; Shih-Tzu şi Bichon Frise.

La eveniment vor participa atât proprietari, cât şi stilişti canini începători sau profesionişti, care vor afla de la Colin Taylor cum trebuie să întreținem blana câinilor în funcție de rasă și ce se poate întâmpla dacă nu acordăm grija necesară animalului nostru de companie. De asemenea, va vorbi despre cum se pot îmbina pasiunea şi afacerile în domeniul grooming-ului canin. Acest seminar este realizat cu sprijinul şi implicarea directă a domnului Attila Kovacs-Master Groom Professional Grooming Salon.

Colin Taylor, demonstratie de styling canin

Colin Taylor este pasionat de câini de mic. La doar 16 ani, a început cursurile Academiei de Grooming din Londra. Acesta a fost doar începutul unei serii de realizări internaţionale, care l-au propulsat în lumea de elită a grooming-ului canin.

Este autorul a două cărți celebre despre toaletajul canin: What Would Colin Do? (Ce ar face Colin?) și 101 Situations and Solutions for Every Dog Groomer (101 de situaţii şi soluţii pentru fiecare groomer canin). Marea Britanie i-a acordat un certificat care îi atestă aptitudinile profesionale (City and Guilds Certificate) şi este Master Groomer recunoscut în SUA.

Realizări şi premii

· Intergroom International Groomer of the Year 2004 (groomer internaţional „Intergroom”, al anului 2004)
· Membru al Echipei Naţionale de Grooming a SUA, în mai mulţi ani
· Câştigător al World Cup Grooming Games, în 2006, la Groom and Kennel Expo, în Burbank, California
· Nenumărate premii Best în Show şi Best All-round Groomer
· Câştigător al Oster Invitational Tournament of Champions
· Scissoring Award (înmânat de faimosul handler Kay Hosaka)
· Colin conduce şi manageriază concursul de grooming canin Master Groom
· Arbitru internaţional şi speaker
· Fondator al Academiei Colin Taylor

Program eveniment

2 Februarie 2018
09:00 Welcome Coffee
09:30 Bichon Frise – Pet Style
12:00 Q&A
12:30 Coffee Break
13:00 Standard Poodle Grooming
16:30 Q&A
09:00 Welcome Coffee

3 Februarie 2018
09:30 Shih Tzu Salon Grooming
12:00 Q&A
12:30 Coffee Break
13:00 The Dog Grooming Business. How to set up and run your own dog grooming business-Grooming-ul canin ca business; Cum să porneşti o afacere în acest domeniu
16:00 Q&A

Despre Dog

Pro DogPro este printre cei mai mari importatori români de produse profesionale pentru câini din România. Sub brandul DogPro veţi găsi echipamente pentru dresaj, dar şi produse pentru canise, cabinete veterinare, saloane de cosmetică sau pentru expoziţii canine.

DogPro sprijină diferite evenimente menite să aduca un plus de valoare domeniului canin, fie că vorbim despre dresaj sau despre grooming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *