free download 78 travel guides written by experts

Antena 1 a fost pe primul loc în preferinţele romanilor la prima gala live X Factor

Telespectatorii îşi pot vota în continuare preferaţii

Antena 1 a fãcut ca asearã muzica bunã sã se ãudã live. Prima galã X Factor a adus în faţa micilor ecrane o medie de aproape 800.000 de telespectatori din mediul urban, impunând Antena 1 pe primul loc în clasamentul de audienţa. Cei 12 finalişti au strãlucit la propriu într-un decor spectaculos, pe cea mai mare scenã de sticlã din România. Telespectatorii îşi pot vota astãzi toatã ziua preferaţii, iar în aceastã searã vom afla care este primul concurent X Factor care va pãrãsi competiţia live. Tot astã seara telespectatorii o vor putea vedea pe scena X Factor pe artista internaţionalã Oceana.

Voci extraordinare, coregrafii senzationale, un decor spectaculos, cea mai mare scenă de sticlă din România, artişti în devenire cu look de super star. Acestea au fost coorodnatele primei gale live X Factor difuzatã asearã de Antena 1, galã care s-a impus primul loc în preferinţele telespectatorilor. X Factor a fost înregistrat asearã o audienţã medie de 7.1 procente şi o cotã de piaţã de 19.5 % la nivelul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 urban, surclasând programul difuzat în celaşi interval de principalul competitor, Pro Tv. Acesta din urmã a înregistrat asearã la nivelul aceluiaşi target doar 5.5 puncte de rating şi 15.1 share.

Începând de săptămâna aceasta, cei mai buni 12 concurenţi ai supershowului X Factor au intrat într-o luptă dură, la finalul căreia doar unul dintre ei va pleca acasă cu titlul de câştigător al emisiunii şi bineînţeles cu marele premiu de 200.000 de euro oferit de Orange. Dacã pânã acum, cei trei juraţi erau singurii care alegeau cine meritã sã rãmânã în competiţie şi cine sã meargã mai departe, de acum existã un al patrulea decident: publicul.

Incã de asearã telespectatorii îşi pot vota favoriţii trimiţând un sms cu numele lor la numãrul 1313. O pot face în continuare şi astãzi, urmând ca în acestã searã, în direct, de la 21. 45, sa fie anunţat numele celui care va pãrãsi competiţia. Dacã cei de acasã au mai mulţi preferaţi, îi pot vota pe fiecare. Detalii despre cum pot vota, telespectatorii pot gãsi pe site­-ul competiţiei, în secţiunea finalişti: //xfactor.a1.ro/finalisti.

Tot astã searã telespectatorii se vor întâlni şi cu Oceana. Invitata specială a primei gale X Factor va fi celebra interpretă din Germania care va cânta pe scena X Factor hitul care a făcut-o celebra în lumea întreagă, Cry, Cry. Alegerea melodiei pe care Oceana o va interpreta se înscrie în tema ediţiei din această sătpămână: No 1 hits. Astfel, concurenţii au interpretat asearã melodii care au ţinut primul loc în topurile din lumea întreagă.

Andrei Leonte, Irina Florea, Nicolae Ovidiu Nae – Mawgly, Antonia Filip (Mentor: Mihai Morar), Cristian Parmac, Diana Hetea, Iulian Vasile, Alin Văduva (Mentor: Adrian Sînă), T&L, Refresh, X treme, Duo Voice (Mentor: Paula Seling) sunt cei care şi-au dus visul mai departe în cadrul galelor live X Factor din acest weekend. Pentru ele au repetat până la zece ore pe zi, sub îndrumarea mentorilor lor dar şi sub atenta supraveghere a Crinei Mardare şi a lui Tonkins Andreson, cei mai buni specialişti din România în training vocal şi coregrafie. Pentru mulţi dintre ei X Factor este prima lor şansă de a cânta pe o scenă, în faţa unui public. Pentru toti însă, galele live sunt prima confruntare cu un spectacol de o asemenea anvergură.

Cum vor evolua în continuare concurenţii, cine va rămâne în concurs şi cine va fi eliminat, telespectatorii vor descoperi sâmbăta şi duminica aceasta la X Factor!

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targeturile 15-54 urban si all urban
Perioada 29 octombrie 2011

Bucuresti, 30.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *