free download 78 travel guides written by experts

Angajații din clădirile Globalworth beneficiază de o nouă variantă de transport eco

Angajații din clădirile Globalworth din București au o nouă variantă de transport eco: trotinetele electrice, printr-un parteneriat încheiat cu FLOW, o companie românească ce oferă acest tip de servicii de ridesharing. Fiecare clădire va beneficia și de stații de încărcare pentru trotinete, iar primele dock-uri au fost deja instalate la cele două intrări ale Globalworth Tower, din zona de nord a Bucureștiului.

“Începând cu etapa de design până la facilitățile pe care alegem să le aducem în clădirile noastre, ne concentrăm foarte mult pe componenta ‘verde’. La baza business-ului nostru a stat întotdeauna dorința de a crea un mediu și o lume mai bună, atât printr-o îmbunătățire constantă a modului în care dezvoltăm clădirile, precum și prin parteneriatele pe care le derulăm. Alături de FLOW, ne bucurăm să oferim celor din comunitatea Globalworth un acces facil la această nouă și populară variantă de transport eco, respectiv trotinetele electrice. Prin acest parteneriat vom instala în fiecare clădire dock-uri de încărcare, iar cei de la FLOW se vor asigura că vor exista mereu trotinete disponibile în aceste puncte”, a declarat Georgiana Oltenescu, Head of Marketing and Communication la Globalworth.

“În zilele cu trafic obișnuit, parcurgi cu mașina distanța de la x la y în aproape x minute, asta dacă ai noroc și nu prinzi vreo intersecție blocată. Am conectat rutele și am instalat dock-uri FLOW, de unde se pot închiria trotinetele electrice. Distanța dintr-un punct în altul se parcurge în mai puțin de x minute, deci salvăm timp. Dacă nici nu plouă, putem considera că e plimbare de relaxare. La destinație, trotineta se parchează la dock, călătoria se înregistrează automat în aplicație, e simplu. Cu cât mai mulți oameni vor avea experiențe plăcute cu trotinetele FLOW prin București, cu atât mai repede vor fi dispuși să înlocuiască mașina personală cu metode alternative de deplasare prin oraș” a adăugat Bogdan Enoiu, FLOW Father.

Globalworth & Flow

Trotinetele electrice se închiriază și se deblochează cu ajutorul aplicației FLOW, disponibilă în App Store și Google Play. Aplicația se descarcă gratuit, la fel se creează și contul de utilizator, conectat la un card bancar și un număr de mobil. Aplicația permite deblocarea trotinetei, startul și încheierea călătoriei. Mai mult, aplicația indică cel mai apropiat dock de încărcare și ruta recomandată până la destinație. La finalul cursei, trotineta poate fi lăsată oriunde, însă dacă este adusă înapoi la stația de încărcare, utilizatorul primește un bonus.

Fiecare dintre cele două dock-uri de la Globalworth Tower poate acomoda câte 10 trotinete modelul M365 de la Xiaomi, în stațiile de la intrările din strada Barbu Văcărescu și din Calea Floreasca. Următoarea clădire Globalworth unde se vor instala dock-uri pentru triciclete este Bucharest Tower Center din Piața Victoriei.

Toate clădirile din portofoliul Globalworth din România au certificare „verde”, majoritatea dintre ele au primit BREEAM Excellent/LEED Gold sau chiar certificare de nivel mai înalt. Mai mult, Globalworth Tower a fost primul proiect din România și din Europa de Sud-Est care a obținut cea mai înaltă certificare „verde”, respectiv LEED Platinum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *