free download 78 travel guides written by experts

ANFP promoveaza premiile EPSA 2011

"Evaluează-te şi învaţă de la cei mai buni"

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici informează că Institutul European de Administraţie Publică, Maastricht (EIPA) organizează ediţia a III-a a Premiului European pentru Sectorul Public (EPSA). Prin intermediul acestei iniţiative se identifică şi se premiază performanţele deosebite ale administraţiei publice, la nivel european.

În contextul prezentei crize economice şi financiare, este important să se evidenţieze şi să se premieze excelenţa în administraţia publică, prin promovarea exemplelor inovatoare referitoare la furnizarea de servicii publice remarcabile.

În acest sens, instituţiile şi autorităţile publice sunt invitate să înscrie aplicaţiile, respectând următoarele tematici:
· Furnizarea eficientă a serviciilor publice într-un climat economic nefavorabil;
· Deschiderea sectorului public prin atragerea cetăţenilor la actul de guvernare;
· Going Green: Soluţii concrete din sectorul public pentru protejarea mediului.

Ediţia EPSA 2011 a fost lansată oficial în data de 17 ianuarie 2011 la Bruxelles, iar perioada de înscriere a aplicaţiilor va dura până la data de 25 martie 2011.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, sprijinind iniţiativa de succes a EIPA, se implică în promovarea demersului european EPSA 2011 prin diseminarea informaţiilor în rândul administraţiei publice centrale şi locale cât şi prin organizarea unui eveniment de popularizare a competiţiei.

Bucuresti, 20.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *