Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Andrei Leonte a fost amenintat pe internet

Ca multi din tinerii din Romania, si Andrei a fost amenintat pe internet sau si-a dat intalniri cu fete pe care le-a cunoscut online asa ca s-a alaturat cu bucurie voluntarilor de la Salvati Copiii in campania “ Fii online in siguranta!”

“În ziua de azi, copiii au acces la Internet la o vârstă la care eu, unul, încă aveam TV alb-negru! Ei sunt din ce în ce mai mult timp conectați într-un mediu în care regula nu vorbi cu străinii nu mai pare neapărat imperativă, fiecare gândindu-se că nu e atât de periculos și preferă să lase garda jos. Tocmai de aceea trebuie gasită o formă și pentru Internet a ceea ce ne-a învățat mama când eram mici! Acesta este motivul pentru care mă alătur cu bucurie prietenilor de la Salvați Copiii în această cauză”, spune Andrei.

“Ne bucurăm să-l avem alături de noi, in calitate de ambasador al campaniei pe Andrei Leonte, un artist cunoscut, un tanar curajos si deschis catre comunicarea cu adolescentii. Suntem siguri ca mesajele si sfaturile lui Andrei îi vor ajuta pe copii dar şi pe părinţi să găsească echilibru şi siguranţă în viaţa lor online. Îi mulţumim pentru faptul că a acceptat provocarea Salvaţi Copiii şi sperăm că responsabilitatea de care dă dovadă va fi adoptată şi de fanii săi”, declară Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv al Organizaţiei Salvaţi Copiii.”

Campania care a demarat de curand si al carei ambasador este isi propune sa contientizeze atat copiii si adolescentii, cat si parintii lor de faptul ca pericolele internetului sunt cat se poate de reale si sa le ofere solutii, consiliere si sustinere.

Bucuresti, 21.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *