free download 78 travel guides written by experts

Andreea Banica a fost desemnata martira acestui sezon, la “Te cunosc de undeva!”

Vezi cine spune asta

Pentru Andreea Bãnicã, singura concurentã dintre finaliștii de la “Te cunosc de undeva!” – ceilalți fiind Florin Ristei, Doru Todoruț și Alex Velea -, ruleta a pregãtit un ultim travesti pentru finala de sâmbãtã, 17 mai, de la ora 20.30, la Antena 1. Ea se va transforma în Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, și va cânta alãturi de el “Stelele care cad”, „Non-stop” și “Jumãtatea mea”.

Jumãtate dintre transformãrile Andreei Bãnicã au fost, în acest sezon, la “Te cunosc de undeva!”, travesti-uri. Ea a trebuit sã intre în pielea lui Horia Brenciu, a lui Smiley, Tarkan, Ștefan Bãnicã ori Cabron, dar n-a cântat cu nici unul dintre ei pe aceastã scenã. Finala însã i-l aduce alaturi pe Dan Teodorescu, solistul de la Taxi, care o și laudã în fața juraților, numind-o “martira acestui sezon”, datoritã faptului cã a reușit sã imite atât de bine “atâția bãrbați”. Și tot el mãrturisește, cu umorul care-l caracterizeazã, cã este convins cã Andreei i-a fost greu sã-i semene. “Și mie mi-e greu în fiecare zi sã semãn cu mine!”, spune acesta. Și pentru cã vorbim despre un travesti, în finala “Te cunosc de undeva!” se va acorda și premiul pentru cel mai bun travesti al acestui sezon. Cine câștigã acest premiu, aflați sâmbãta aceasta, la Antena 1.

Cum cântã și se mișcã Andreea Bãnicã precum Dan Teodorescu, vedeți sâmbãtã, de la ora 20.30, in marea finala “Te cunosc de undeva!”

Bucuresti, 16.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *