metalshow

Andreea Balan s-a transformat in Marilyn Monroe

Dupa succesul urias al piesei “Uita-ma” ce a stationat 12 saptamani in top 10 cele mai difuzate piese romanesti, Andreea Balan si-a facut bagajele si a zburat pana in Los Angeles pentru a filma un nou videoclip in care s-a transformat intr-una din cele mai mari muze din istorie: Marilyn Monroe.

Noul single se numeste “Carusel” si se va auzi pe 18 mai la orele 17:00 pe pagina de Facebook a artistei acolo unde a strans peste 2,5 milioane de fani.


Videoclipul a fost filmat intr-un diner american ce a fost inchiriat in intregime pentru filmarea “Carusel”. Dupa ce si-a schimbat culoarea parului de patru ori intr-un an, Andreea a revenit la blond platinat insa cu o imagine noua, o schimbare mult mai eleganta, mai glam, mai retro si potrivita cu sound-ul si showul pe care le-a pregatit pentru noul single.

Artista s-a lasat inspirata de perioada anilor ’60 care este unul din principalele trenduri vizuale ale anului. Si pentru ca a vrut ceva memorabil, a strans multe poze cu Marilyn Monroe si le-a aratat make-up artistilor si hair-stylistilor americani care au dat un twist modern acestui look retro.

Imaginea din clipul “Carusel” este completata de haine ale designerilor romani dar si straini si un styling ce imbina atmosfera unei povesti de iubire din anii ’60 cu una din 2016. Ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutat si clipul e gata.

Lansarea vine la cateva zile dupa ce artista a anuntat pe pagina ei de Facebook ca este insarcinata cu iubitul ei, George. Vestea a bucurat milioane de fani si a strans mii de comentarii si urari pline de ganduri bune din partea prietenilor care stiau ca Andreea isi dorea de multa vreme o familie.

Andreea Balan: “Sunt emotionata si fericita sa impart cu voi ca voi avea un copil cu iubitul meu, George. Multi dintre voi stiu deja cat de mult mi-am dorit un copil si ma bucur incontinuu de cand am aflat. Ma simt norocoasa, implinita si motivata sa duc mai departe toate proiectele pe care le am in desfasurare, inclusiv showurile cu trupa live si dansatorii mei talentati, emisiunile TV si aparitiile promo. Mi-am dorit sa aflati de la mine aceasta veste minunata, voi ati fost mereu alaturi de mine si sper sa fiti si acum. Va iubesc si va multumesc ca va pasa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *