free download 78 travel guides written by experts

Andra si Vunk au cantat live, la Europa FM, varianta acustica a melodiei „Numai la Doi”

· Andra: „Îmi place foarte mult melodia pe care o cânt cu Vunk, dar preferata mea de pe albumul lor este melodia pe care Vunk o cântă cu Monica Anghel. O ascult tot timpul!”
· Cornel Ilie a făcut o mărturisire-șoc: „Dimineața suntem sensibili și seara suntem… sălbatici! Ca să știe toate fetele!”

Andra și Vunk au fost invitații emisiunii de astăzi Deșteptarea, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu. Cornel Ilie și Andra au cântat, live, varianta acustică a piesei „Numai la doi”, care se regăsește pe albumul Vunk „Nu scapă nimeni”.

Înregistrarea video, aici: //tinyurl.com/mkywhhv.

Cornel Ilie a povestit cum a început această colaborare: „Am invitat-o pe Andra să cânte pe albumul acesta, ca și pe Monica Anghel, cu care am cântat < >. Așa că noi suntem mândri, pentru că avem unele dintre cele mai frumoase duete pe care le-am făcut noi vreodată!”, a spus Cornel Ilie.

„Mie îmi place foarte mult melodia de pe acest album pe care noi o cântăm împreună, dar cel mai mult îmi place melodia cântată de Cornel Ilie cu Monica. Este melodia mea preferată și o ascult tot timpul!”, a mărturisit Andra.

Melodia „Ploaie fără nori”, semnată Cornel Ilie și Monica Anghel: //tinyurl.com/l5lsbbb.

„Este o melodie foarte frumoasă și foarte sensibilă”, a spus Monica Anghel. Replica a venit imediat de la Cornel Ilie, care le-a făcut, cu mult umor, o mărturisire-șoc matinalilor: „Ce nu știți voi este că dimineața suntem sensibili și seara suntem… sălbatici! Ca să știe fetele care se trezesc cu noi dimineața! De aceea, piesele noastre sună într-un anumit fel atunci când le cântăm dimineața și total altfel atunci când le cântăm la concerte”, a completat, râzând, Cornel Ilie. De altfel, băieții de la Vunk se pregătesc de un super-concert, pe care îl vor susține pe 6 martie, într-un club bucureștean. Andra anunță că va veni, în curând, pentru un concert live în Garajul Europa FM împreună cu noua ei trupă de instrumentiști.

„Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Bucuresti, 18.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *