Kinodiseea

Ancheta lui Celentano a ajuns la final: Firicel a fost gasit… in deplasare la Bucuresti

PRO TV – lider de audiență

Ancheta pentru descoperirea lui Firicel a ajuns la final. În episodul de aseară, Celentano și Robi au elucidat misterioasa dispariție a prietenului lor: acesta era plecat la București, împreună cu fetița sa, care participa la olimpiada de matematică.

Las Fierbinți a fost urmărit la nivel național de peste 2.1 milioane de persoane. În minutul de aur de la 21:59, peste 2.6 milioane de telespectatori urmăreau întâmplările din Fierbinți.

Astfel, în intervalul de difuzare 21:28 – 22:27, pe segmentul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 11.8 puncte de audiență și o cotă de piață de 27.6%, următorul post clasat înregistrând 6.4 puncte de rating și 15% cotă de piață.

În episodul de aseară, visul lui Vasile s-a împlinit! Premonițiile în care acesta era înlocuit din funcție s-au adeverit. Evident, la mijloc a fost mâna lui Bobiță. Ajutat de actorul care dorea să-și cumpere o locuință în Fierbinți, aceștia l-au speriat pe Primar în momentul în care au venit să-l lege și să-l arunce în beci.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani, continuă să scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership în fiecare dintre cele 6 sezoane, este difuzat în fiecare miercuri și joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie, miercuri și joi de la 21:30, la PRO TV!

Bucuresti, 10.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *