free download 78 travel guides written by experts

Anatomia lui Grey, sezonul IV, in premiera si exclusivitate la TVR 1

Anatomia lui Grey revine la TVR 1 cu sezonul IV în premieră, din 7 octombrie, în fiecare seară de marţi, de la ora 20.15.

Dacă în vară serialul a rulat în reluare (sezoanele I şi II), din această toamnă, fanii se pot delecta cu episoade noi, difuzate în premieră şi în exclusivitate în România, la TVR 1.

Sezonul IV se concentrează tot pe bine-cunoscutele cupluri, care ies şi intră în relaţii, încercând să aibă parte de dragoste pasională, e drept punând tot chirurgia pe prim plan. Pe măsură ce chirurgii din Seattle Grace descoperă că alegerile lor au consecinţe neintenţionate majore, sunt dezvăluite legături amoroase şi de familie noi. În plus, personajele principale, acum medici rezidenţi, trebuie să se ocupe de noii interni şi de aici apar intrigi neaşteptate. Un sezon plin mai mult decât oricând de emoţii, suspans, suferinţă şi despărţiri. Ce se întâmplă cu Meredith şi Derek sau cu George şi Izzie, puteţi afla doar la TVR 1. 

Tot din octombrie, telespectatorii pot urmări în tronsonul de primetime dedicat serialelor la TVR1 (luni-joi, ora 20.15) noi episoade din Eureka (luni seara), Agenţia Psych (miercuri seara) şi CSI – Crime şi investigaţii (sezonul VII, în premieră la TVR, joi seara).

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *