free download 78 travel guides written by experts

Anamaria Prodan, precautie maxima la aeroport

Fiul ei îi ţine în bagajul de mână pantofii!

Din 12 iulie, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o călătorie de neuitat pe tărâm american. Alături de Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor descoperi locaţii spectaculoaase din SUA precum Las Vegas, Los Angeles, San Diego, iar lista nu se opreşte aici. Într-o companie plină de umor şi voie bună, cu siguranţă fiecare secundă va fi savurată la maxim, iar păţaniile se vor ţine lanţ. Distracţia a început încă de la aeroport, când, extrem de precaută cu bagajele, Anamaria a mutat pantofii cu toc şi genţile în bagajul de mână al băieţelului ei, printre jucării şi maşinuţe. Deşi ar putea fi văzută ca o practică ciudată, când pleacă în America, Anamaria nu îşi lasă hainele de firmă în bagajul de cală, mai ales că s-a întâmplat să piardă deja zeci de mii de euro pe bagaje nerecuperate de la companii aeriene.

"Atunci când plec în vacanţă şi îmi fac bagajul, îi pun lui Bebe în bagajul de mână pantofii şi genţile mele. Ştiu că lumea poate mă judeca, însa am pierdut deja zeci de mii de euro pe bagaje nerecuperate de la companii aeriene. Nu ştiu ce cred ofiţerii de vamă când găsesc printre jucăriile şi maşinuţele lui Bebe şi pantofi cu toc de 15 cm sau genţi preţioase", spune Anamaria.

De ce alte momente inedite au avut parte în călătoria în America şi ce locaţii spectaculoase au vizitat, rămâne de văzut începând din 12 iulie la “Prodanca şi Reghe: Aventura americană”.

Bucuresti, 28.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *