free download 78 travel guides written by experts

Analistul Financiar al CNN, Todd Benjamin si miliardarul Nik Halik

participa la conferinta Young Leaders Forum

Todd Benjamin, analistul financiar al CNN, si Nik Halik, fondatorul a doua companii financiare, Money Masters Global si Financial Freedom Institute, vor participa la cea de-a doua editie a conferintei Young Leaders Forum, care va avea loc la Bucuresti  in perioada 14-15 octombrie 2008.  

Todd Benjamin va discuta despre leadership intre succes si responsabilitate, in contextul crizelor actuale.  “Asistam la o criza a sistemului financiar care nu va fi rezolvata foarte simplu. Exista, de asemenea, o criza a increderii in leaderii politici. Si o binemeritata neincredere in Wall Street si in cei a caror lacomie ne-a adus in aceasta situatie. Stim ca nu este doar problema Statelor Unite. Sunt temeri privind o recesiune la nivel global”, a declarat Todd Benjamin.

Benjamin este castigator al unor numeroase premii si cel care a intervievat cateva dintre cele mai puternice personalitati ale lumii, printre care si fostul presedinte rus Michail Gorbaciov sau Alan Greenspan – fostul sef al bancii centrale din Statele Unite. Benjamin face parte din echipa CNN din anul 1982, activand la Washington, New York, Tokyo sau Londra.

Nik Halik este recunoscut a fi un bun strateg financiar, unul dintre cei mai tineri multimilionari care, la doar 20 de ani, acumulase o avere impresionanta, in urma investiilor imobiliare si bursiere.

“Am avut alaturi mentori inca de la inceputul tineretii. Amprenta cea mai clara asupra mea si-a lasat-o Bob Proctor, un conferentiar de top care mi-a insuflat credinta conform careia fiecare dintre noi ne nastem bogati”, a explicat Nik Halik.

Conferinta Young Leaders Forum ofera, de asemenea, accesul direct la experientele personale ale  unor personalitati din domenii diferite: Sergiu Oprescu, Presedinte Alfa Bank Romania, Marius Ghenea, Presedinte PC Fun, Sebastian Ghita, Presedinte Asesoft,  Catalin Avramescu, Consilier de Stat – Administratia Prezidentiala, Oana Niculescu Mizil – General Manager, Cade.

Discutiile vor fi centrate pe leadership-ul politic, managerial si antreprenorial. La eveniment vor participa personalitati din sfera politica si de business.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *