free download 78 travel guides written by experts

A zecea editie „Convergent Networks”

Ediţia de anul acesta a „Convergent Networks”, eveniment organizat de Omnilogic şi IDG România, este una specială. Evenimentul, devenit de mult o tradiţie, a oferit de-a lungul anilor un cadru generos pentru promovarea trendurilor, oportunităţilor şi transformărilor din industria globală şi locală de IT&C. urmand sa se desfăşoare sub sloganul „Next Generation Data Centers”, „Convergent Networks 2008” pune accentul pe noile oportunităţi de business ale pieţei comunicaţiilor convergente la baza cărora se află centrele de date.  

Omnilogic consideră că piaţa românească de IT, networking şi comunicaţii a ajuns la nivelul de maturitate necesar pentru a absorbi cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial, iar strategia companiei este puternic orientată în acest sens. În urmă cu câteva luni, Omnilogic a anunţat încheierea unei investiţii de peste 6 milioane de euro într-un centru de date de ultimă generaţie. Parte a unei investiţii care depăşeşte 23 de milioane de euro, centrul de date este localizat în Otopeni, în cadrul unui campus nou care, din 1 iulie 2008, a devenit centrul operaţional al companiei.

„În ultimii ani, piaţa globală de tehnologie a trecut prin schimbări semnificative. Omnilogic a fost întotdeauna în mijlocul acestor transformări, anticipând şi contribuind la evoluţia şi dezvoltarea industriei locale. Fiecare ediţie a Convergent Networks s-a concentrat pe subiecte actuale şi a promovat cele mai noi tehnologii. Anul acesta vorbim despre centre de date de ultimă generaţie şi despre reaşezarea business-ului pe noi coordonate şi valori, reaşezare care a stat la baza investiţiei recente făcută de compania noastră într-un astfel de centru de date. Acest lucru demonstrează că Omnilogic va continua să anticipeze evoluţia pieţei globale de tehnologie şi să contribuie la maturizarea pieţei locale”, a declarat Gabriel Marin, CEO Omnilogic.

„Convergent Networks 2008” va avea ca moderator pe dna. Mihaela Gorodcov, General Manager IDG România. Evenimentul se bucura de prezenta unor parteneri cu o vasta experienta in zona centrelor de date: APC, Corning Cable Systems, Cisco Systems, Sun Microsystems si VMware.

La eveniment au fost invitati sa participe general manageri, administratori de sisteme şi reţele, manageri IT din marile companii româneşti, operatori de telecomunicaţii, furnizori de servicii internet şi reprezentanţi ai sectorului bancar şi ai sectorului public.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *