free download 78 travel guides written by experts

Amway susține mișcarea și stilul de viață sănătos

· Peste 1.500 de atelți amatori au concurat la MARATONULUI NISIPULUI din stațiunea Mamaia, eveniment sponsorizat de Amway

Stațiunea Mamaia a adunat duminică, 25 martie 2018, peste 1.500 de atleţi amatori şi profesionişti şi alte câteva sute de susţinători la MARATONUL NISIPULUI. Marii câştigători ai cursei de 42 de kilometri au fost: Igor Timbalari din Republica Moldova şi Ionela Muscalu din România. Amway a susținut și în acest an evenimentul sportiv ajuns la cea de-a cincea ediție. Pe parcursul cursei, Amway a fost alături de participanți prin intermediul produselor din gama XS Sports Nutrition. Lansată în aprilie 2017, gama XS Sport Nutrition by Amway a marcat expansiunea companiei în domeniul suplimentelor destinate persoanelor care au un stil de viață dinamic.

Maratonul nisipului

Ca o extensie a gamei XS, produsele XS Sports Nutrition fac parte dintr-o categorie complet nouă de suplimente sportive de înaltă calitate, care împărtășesc spiritul pozitiv și animat al XS Power Drink și vitalizează portofoliul de produse Amway cu energia potrivită pentru fiecare etapă a performanței sportive. Produsele XS Sports Nutrition conțin nutrienți specifici pentru a alimenta corpul cu ceea ce are nevoie, exact când este nevoie, în timpul sau după orice activitate sportivă, cu scopul de a crește performanța.

Pe tot parcursul maratonului, participanții s-au hidratat cu ajutorul băuturii bogate în electroliți XS™ Sports Electrolyte Drink. Câștigătorii probelor din cadrul maratonului au primit premii din gama XS Sports Nutrition, precum băuturile sportive XS™ Pre-Workout Drink și XS™ Sports Electrolyte Drink, batoanele XS™ Protein Bars, pulberea de proteine XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder sau suplimentul cu magneziu XS™ Magnesium Sticks, produse care ajută la energizare înainte de activitatea fizică, revigorare pe parcurs și regenerare după efort.

O surpriză plăcută pentru toți participanții l-a reprezentat și faptul că, în acest an, parteneriatul dintre Amway și Maratonul Nisipului a fost marcat prin susținerea consistentă a cursei de 10 km, care a fost denumită 10 km XS Sports Nutrition.

Maratonul nisipului, eveniment sportiv care a cuprins patru probe competitive (42, 21, 10 şi 5 kilometri) şi o cursă de 1km adresată copiilor şi părinţilor, a fost organizat de Asociația Sportivă “SanaSport” și Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, Primăria Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *