free download 78 travel guides written by experts

AmCham Romania isi consolideaza relatiile cu mediul de afaceri la nivel national

Camera de Comerț Americană în România (AmCham România) organizează la Cluj, în ziua de 14 noiembrie, o misiune de afaceri dedicată regiunii, scopul principal al acțiunii fiind consolidarea relației AmCham România cu mediul de afaceri la nivel local.

AmCham România este reprezentată, în cadrul misiunii, de către importanți membri ai Consiliului Director printre care: Anda Todor (Salans), Președinte al Comitetului de Guvernanță Corporativă, Bogdan Ion (Ernst & Young), Președinte al Comitetului de Infrastructură & PPP, Mihaela Mitroi (PwC), Președinte al Comitetului de Fiscalitate și Anca Harasim, Director Executiv.

Susan Garro, Șeful Secției Economice, va reprezenta Ambasada SUA la acest eveniment.

În cadrul evenimentului va fi prezentată activitatea AmCham România, precum și modalitățile prin care aceasta susține agenda mediului privat în relația cu autoritățile, se va iniția un dialog cu oficialii locali, precum și cu reprezentanți ai mediului local de afaceri, în scopul de a promova interesele economice din regiune. Proiectul de referință pentru colaborarea dintre participanții la misiune va fi raportul ¨Priorități pentru România¨, lansat recent de către AmCham România, un document ce radiografiază situația actuală a României și care propune o serie de recomandări pentru creșterea competitivității economice.

Despre AmCham România

AmCham România este una dintre cele mai importante organizaţii profesionale de afaceri cu o contribuţie semnificativă în procesul de consultare asupra legilor şi reglementărilor cu efecte asupra mediului de afaceri din România. De-a lungul celor 19 ani de activitate, AmCham România a rămas ferm angajată în facilitarea unui dialog deschis între autorităţi şi comunitatea de afaceri pe care o reprezintă. Expertiza membrilor este oferită autorităţilor prin intermediul grupurilor de lucru dedicate unor domenii precum fiscalitate, sănătate, energie si mediu, concurenţă, tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, piaţa muncii, resurse umane şi educaţie, achiziţii publice, turism, infrastructură şi guvernanţă corporatistă.

AmCham Romania reprezintă peste 300 de membri – companii americane, internaţionale şi locale, cu investiţii totale de peste 10 miliarde USD şi aproximativ 200.000 de locuri de muncă create. AmCham Romania este afiliată la Camera de Comerţ a SUA şi membră a Consiliului European al Camerelor de Comerţ Americane.

Bucuresti, 13.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *