metalshow

AMC prezintă două aplicații digitale pentru premiera sezonului 2 “Fear The Walking Dead”

AMC și Versus Evil lansează FEAR THE WALKING DEAD: DEAD RUN – jocul oficial pentru dispozitivele mobile

AMC oferă un tur virtual cu Fear The Walking Dead 360 Experience

AMC și producătorul de jocuri video Versus Evil au lansat Fear the Walking Dead: Dead Run, jocul oficial pentru dispozitivele mobile bazat pe serialul AMC ce a doborât recordurile de audiență. Aplicația de mobil este de acum disponibilă în întreaga lume prin App Store pentru iPhone, iPad și iPod touch.

Fear the Walking Dead: Dead Run îi pune pe jucători în rolul personajelor favorite din serial, încercând să evadeze dintr-un Los Angeles devastat și să scape de grupurile de zombie care au pus stăpânire pe oraș. Grafica jocului cuprinde peisaje cunoscute, precum o biserică abandonată, un liceu și arena sportivă locală. Jocul cuprinde peste 40 de arme și niveluri speciale pe episoade care oferă fire narative în paralel cu evenimentele din serialul tv.

“Am dorit să lansăm jocul într-o manieră unică și incitantă pentru a onora serialul incredibil pe care se bazează. Jocul este atât palpitant cât și atrăgător din punct de vedere vizual, pe măsură ce jucătorii încearcă să supraviețuiască o cădere apocaliptică a orașului Los Angeles”, a declarat Mac McKean, SVP al Digital Media pentru AMC și SundanceTV.

Fear the Walking Dead: Dead Run este deocamdată disponibil exclusiv pe App Store pentru iPhone, iPad și iPod touch la https://itunes.apple.com/ro/app/fear-walking-dead-dead-run/id1084407935?mt=8.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm accesați www.getdead.run.

Puteți vedea promo-ul Fear the Walking Dead: Dead Run aici:

De asemenea, turul virtual AMC este disponibil pe pagina oficială a postului de televiziune la //www.amctvce.com/FTWD360/360-tour/.

Fear the Walking Dead 360 Experience al AMC oferă un tur virtual al iahtului Abigail, noua casă de pe apă a supraviețuitorilor.

Despre Versus Evil

Versus Evil, LLC este un producător independent de jocuri video care se află în spatele apreciatelor aplicații precum The Banner Saga, Guild of Dungeoneering și Armikrog.  Producând jocuri pentru cele mai mari dispozitive mobile, PC și platforme de consolă, Versus Evil lucrează cu studiouri indie din America de Nord, America de Sud și Europa. Compania a fost fondată pe principiile ajutorării producătorii independenți de jocuri să aibă succes financiar și creativ pe piața extrem de competitivă a jocurilor video. Portofoliul lor de jocuri se întind pe diferite genuri, platforme și modele de afaceri. Fiind un producător global, Versus Evil este plasat strategic în lume, având sedii în California, Texas, Maryland și New York. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *