Shadow

Allianz-Țiriac devine asigurătorul oficial al Rugby Club Gura Humorului

Allianz-Țiriac Asigurări, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume, își reafirmă angajamentul pentru susținerea sportului și devine asigurătorul oficial al Rugby Club Gura Humorului. Ca asigurător oficial, Allianz-Țiriac va prelua o parte din grijile sportivilor care activează în cadrul Rugby Club Gura Humorului prin oferirea de asigurări de viață.

„Allianz-Țiriac are o strategie clară în ceea ce privește susținerea unei vieți active și a sportului românesc. Încurajăm sportul, mișcarea și menținerea unui ritm de viață sănătos, dar ne implicăm activ și în susținerea performanței. “Grijă” și “Impact” sunt două dintre cuvintele cheie care ne definesc activitatea, iar acestea fundamentează și parteneriatul cu echipa ambițioasă a Rugby Club Gura Humorului”, a declarat Marilena Bârliga, Director Market Management și Comunicare în cadrul Allianz-Țiriac.

Asigurările de viață oferite de Allianz-Țiriac acoperă intervențiile chirurgicale și spitalizarea ca urmare a unui accident, incapacitate a temporară și invaliditatea permanentă de muncă în urma unui accident, precum și riscul de deces.

echipa Rugby Club Gura Humorului

„Suntem un club mic, de provincie, încă în construcție, dar cu vise mărețe. De la început ne-am asumat că vom face tot ce ne stă în putință să contribuim la dezvoltarea rugby-ului românesc pe termen mediu și lung, iar până în prezent am reușit să aducem plus valore rugby-ului românesc. În vreme ce majoritatea cluburilor din țară vin la pachet cu finanțare de la autorități, noi la Gura Humorului ne-am finanțat până în prezent din surse 100% private. Existența noastră se bazează pe relațiile de parteneriat pe care le construim. Este o onoare pentru noi faptul că Allianz-Țiriac s-a alăturat poveștii rugbystice de la Gura Humorului” a declarat Gabriela Popescu, președintele Rugby Club Gura Humorului.

Rugby Club Gura Humorului va activa în Divizia Națională de Seniori pentru al patrulea sezon competițional în acest an, după ce au încheiat sezonul trecut pe locul VI. Înființat în vara lui 2018, clubul de rugby promovează un model de bune practici de cooperare între autoritățile locale, sectorul civil și entitățile private.

Susținerea clubului de rugby humorean completează numeroasele inițiative ale Allianz-Țiriac în domeniul sportului, printre care amintim susținerea Comitetului Olimpic și Sportiv Român și a Echipei Olimpice, parteneriatul cu Fundația Olimpică Română și susținerea alături de Fundația Țiriac a copiilor talentați la hochei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *