Baby Boom Show 2022
Shadow

Retailerul de încălțăminte premiat intră în Oracle Cloud

Serviciu cloud de planificare a stocurilor și productivitate implementat în doar 13 săptămâni

eobuwie.pl este lider în vânzarea de pantofi, genți și accesorii în Europa Centrală și de Est, în România compania fiind prezentă sub brandul epantofi.ro. Pe măsură ce compania se extinde pe noi piețe, stocurile și sortimentele sale de încălțăminte și accesorii devin tot mai complexe. Pentru a-și eficientiza și automatiza procesele de planificare și pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale clienților, eobuwie.pl a ales recent soluția cloud de merchandising de la Oracle Retail. Acum, echipele din cadrul companiei responsabile de categoriile produselor vor putea executa un proces de planificare mai integrat și mai inteligent pentru toate liniile de produse și sortimentele în creștere din portofoliul de mărci.

„Investiția noastră în Oracle ne permite să ne extindem mai bine pentru a răspunde cererii clienților cu un sortiment nou, care este accesibil oriunde clienții noștri aleg să cumpere”, a declarat Szymon Dąbrowski, director comercial la eobuwie.pl S.A.

eshoes_MG

„Cu noul serviciu cloud, putem îmbunătăți planificarea pe mai multe canale, piețe și segmente de clienți pentru a sprijini mai bine afacerea noastră în creștere. Organizatorii pot gestiona în mod proactiv procesul “open to buy” cu Oracle Retail Merchandise Financial Planning“, a declarat Wiktor Miernik-Zdanowicz, șeful operațiunilor comerciale la eobuwie.pl S.A. „Obiectivul nostru este să petrecem mai puțin timp cu colectarea manuală a datelor și mai mult timp cu analiza și identificarea oportunităților profitabile.”

eobuwie.pl a ales Oracle Retail Merchandise Financial Planning Cloud Service care rulează pe Oracle Cloud Infrastructure pentru capacitățile sale unice de planificare a articolelor de încălțăminte și îmbrăcăminte și pentru rezultatele dovedite pe piață. Implementarea a fost susținută de Pronos, membru al Oracle PartnerNetwork (OPN), care a demonstrat cunoștințe despre piața locală, competențe în materie de soluții și capacități lingvistice. Folosindu-se de o abordare de livrare simplificată, eobuwie.pl și Pronos au implementat cu succes noul serviciu cloud în doar 13 săptămâni.

eshoes_MG 2

„Echipele de IT și de afaceri pot colabora acum printr-un proces de planificare centralizat pentru a furniza un inventar mai precis dintr-un SVOT (Single Version of the Truth). Ca urmare, ne așteptăm ca retailerul să vadă marjele îmbunătățite prin optimizarea reducerilor de prețuri și a stocurilor de sfârșit de sezon”, a declarat Pawel Kowalewski, vicepreședinte, Pronos.

„Soluția noastră SaaS oferă comercianților cu amănuntul precum eobuwie.pl o cale consistentă de a adopta cele mai recente inovații pentru planificarea activităților de vânzare”, a declarat Mike Webster, vicepreședinte senior și director general, Oracle Retail. „Investind în Oracle Cloud, eobuwie.pl se poate concentra pe activitatea sa de bază, în timp ce valorifică puterea integrată a învățării automate și a inteligenței artificiale pentru a îmbunătăți modul în care planifică și gestionează mărfurile esențiale.”

Despre Oracle Retail

Oracle oferă comercianților cu amănuntul o suită completă, deschisă și integrată de cele mai bune aplicații de afaceri, servicii cloud și hardware, concepute pentru a funcționa împreună și pentru a stimula comerțul. Principalii comercianți cu amănuntul din domeniul modei, al alimentației și al produselor de specialitate folosesc soluțiile Oracle pentru a anticipa schimbările de pe piață, pentru a simplifica operațiunile și pentru a inspira interacțiuni autentice cu marca. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru la www.oracle.com/retail.

Leave a Reply

Your email address will not be published.