free download 78 travel guides written by experts

Alina Puscas debuteaza in teatru, in rolul unei “june vaporoase”

Frumoasa prezentatoare a show-ului "Te cunosc de undeva!" debuteaza pe 16 aprilie in teatru, la Club La Scena, iar prima piesa in care va aparea va fi comedia de mare succes "Incurca lume", in regia lui Catalin Bugean. Alina Puscas va juca rolul Olga, "o juna vaporoasa, toata in danteluri fine si pomaduri, chiar dama de verde, de care s-a amorezat infamu’".

"Am fost foarte incantata de idee, pentru ca teatrul este un exercitiu perfect de stapanire a scenei. M-am entuziasmat si am acceptat fara sa clipesc, mai ales din dorinta de a acumula noi experiente", declara Alina.

Regizorul piesei are numai cuvinte de lauda la adresa ei. "Alina Puscas e ca un “burete”, asculta cu atentie indicatiile mele, iar ceea ce mi-a placut cel mai mult este ca lucreaza si acasa, ceea ce putini actori mai fac. Rolul Olga nu este unul usor, desi asa pare la prima citire a textului. Olga este un personaj destul de “jucaus”, care-i permite actorului sa schimbe mai multe stari de caracter. Aceste schimbari trebuie facute intr-un anumit fel si cu o anumita motivatie. Sunt uimit de cat de repede a prins acest rol si cat de bine se descurca intr-un timp atat de scurt, evident ajutata si de colegii de scena", spune Catalin Bugean.

"Încurcă lume” este o comedie spumoasa, de mare succes, premiata pentru cel mai bun spectacol si cea mai buna scenografie, în cadrul festivalului de teatru "Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe", ediția 2012. Piesa care vorbeste despre caracterul oamenilor, despre actiunile lor, petrecute atat in trecut, cat si in viitor. Din distributie fac parte Ovidiu Ușvat, Ecaterina Țugulea, Alina Puscas, Cristi Dionise, Răzvan Timingeriu.

Bucuresti, 10.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *