free download 78 travel guides written by experts

Alex Velea si Nicole Cherry ii aduc pe Toma Caragiu si Anda Calugareanu la “Te cunosc de undeva!”

Alex Velea si Nicole Cherry au pregatit o noua transformare spectaculoasa sambata, 12 aprilie, de la ora 20.30, la "Te cunosc de undeva!": de data aceasta ei vor fi, in cadrul unui moment special, Toma Caragiu si Anda Calugareanu! Si pana-n ultima clipa au repetat Alex si Nicole, pe doua voci, in culise, "Ochii tai faclii in noapte, zambetul seducator, pe toti ne-au fermecat/ Si in fiece tablou, eu vad numai chipul tau de neuitat", unul dintre refrenele "Calatoriei muzicale" realizate special pentru Toma si Anda, in 1971, de catre celebri realizatori TV Grigore Pop, Dan Mihaescu si Octavian Sava.

"Bravo, copii, mi-ati facut o mare bucurie!", a fost reactia entuziasta a lui Horia Brenciu, de la masa juriului, odata momentul incheiat. Momentul nostalgic ii aduce aminte lui Andrei Aradits de unica pereche de adidasi cu arici pe care ii avea in perioada in care Anda si Toma erau in voga, incaltari de care n-a avut parte multa vreme, pentru ca le-a mancat un catel.

Ce-l determina pe Horia Brenciu sa spuna ca sambata aceasta vom avea parte de o editie a nostalgiilor a show-ului transformarilor, aflati sambata, de la ora 20.30, numai la "Te cunosc de undeva!"

Bucuresti, 07.04.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *