Alex Velea, proaspat tatic pentru a doua oara, lanseaza astazi “Ce mai stii de noi”

Dupa un 2016 incarcat in care Velea a lansat piese precum “Degeaba”, “Dulce impacare” (clipul piesei avand ca personaj principal pe Antonia) si “Ziua mea”, alaturi de un turneu de success in SUA ce a avut loc in noiembrie, artistul lanseaza astazi un noul single, “Ce mai stii de noi”.

Compusa si produsa in studio-urile Akcent Music, piesa vorbeste despre starile care te cuprind atunci cand te afli in “razboi” cu persoana iubita.

ce-mai-stii-de-noi_alex-velea
“Ce mai stii de noi” este acompaniata de un videoclip realizat de Claudiu Stan. Cu o productie impresionanta, inspirata din filmele hollywoodiene cu gangsteri, clipul are ca personaje principale pe artist alaturi de actori romani cunoscuti precum Silviu Mircescu.

“Colaborarea a luat nastere la invitatia lui Adrian Sina, iar piesa mi-a placut de la prima ascultare. Sper ca aceasta sa devina o declaratie de dragoste pentru toti cei care nu reusesc sa gaseasca balanta intr-o relatie.” – Alex Velea

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din industria muzicala autohtona.  Acesta s-a facut remarcat dupa colaborarea cu Anda Adam (“Ce ti-as face/ Selecta”), fiind prima piesa dintr-o serie de lansari de succes ce includ hituri precum “Yamasha”, “Dragoste la prima vedere”  (feat. Connect-R) , “Secret”, “Din vina ta” si “Minim doi”.

Artistul a devenit tata pentru a doua oara la sfarsitul lui 2016, cand frumoasa Antonia a adus pe lume cel de-al doilea baietel al familiei, Akim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *