free download 78 travel guides written by experts

Alex Velea, asa cum nu l-ai mai vazut, inconjurat de copii

Îndrăgitul show cu copii de joi seara, „Next Star”, le va pregăti telespectatorilor încă o emisiune spectaculoasă, în care cei mai talentaţi copii vor fi faţă în faţă cu cele mai râvnite vedete din showbiz-ul românesc. Astfel, joi de la 20:30, la Antena 1, Alex Velea, Ruby, Voltaj şi Paula Seling sunt doar câţiva dintre cei care vor cânta în duet cu cei mai talentaţi prichindei de la „Next Star”.

Cu toate că nu este tată, Alex Velea mărturiseşte că a acceptat provocarea lui Dan Negru extrem de fericit, pentru că îi plac copiii foarte mult: „Este pentru prima dată când urc pe scenă alături de nişte fetiţe extrem de talentate, carismatice şi simpatice din cale afară. A fost un adevărat test pentru mine să cânt alături de Ştefania, Teodora, Amedeia şi Anisia”, povesteşte încântat Alex Velea.

Cei cinci s-au împrietenit foarte repede, pentru că Alex le-a ajutat pe fetiţe să scape de emoţii: „I-am mărturisit lui Alex că o să avem mari emoţii atunci când o să fim pe scenă, pentru că este o vedetă, iar el ne-a spus că trebuie să-l vedem ca pe un prieten şi asta ne-a ajutat mult”, povesteşte Teodora. Fetiţele şi Velea au format un adevărat duet şi au primit numai laude din partea juraţilor, Lora, Connect-R, Maria Cârneci, Pepe şi Vasile Muraru, moment ce va putea fi urmărit la „Next Star”, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 27.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *