metalshow

Alex se pregateste de insuratoare cu un concert la Liberty Center

Ce te faci cand esti artist si weekendurile iti sunt pline ?

Si mai ales ce te faci cand trebuie sa te insori si ai concert ?

Daca te cheama Alex si esti unul din cei mai cunoscuti artisti din Romania, pui mana pe telefon, il suni pe Connect-R si faceti rocada!

Exact asta e intampla la Liberty Center in weekendurile urmatoare, care vor puncta doua super concerte, aranjate in asa fel incat sa ajunga si Alex la altar :

11 iulie ora 19 Liberty Center etajul 2 cantare mare Alex si duminica viitoare, in acelasi loc si la aceeasi ora Connect-R va umple scena cu distractie la maxim !

Chiar inainte de concert inca o vacanta va fi oferita in cadrul extragerii tombolei “Vrei distractie si shopping?”.Tombola este desfasurata de Liberty Center intre 22 mai si 31 iulie 2010,si are ca premii o masina Citroen C3 si 9 vacante in Grecia si Turcia. .

Imediat dupa show The Vesper-etajul 2- isi deschide usile , pentru sesiunea de autografe

Sambata si duminica de la pranz cei mici sunt rasfatati cu Atelierul de jocuri, o lume doar a lor in care indrumatorii si povestile lor ii vor face pe copii sa nu mai vrea sa plece acasa! 

Vine weekendul şi cu el o nouă serie de evenimente  din partea Liberty Center.

Sambata, incepand cu ora 18 poti face scena a ta intr-un inedit concurs de karaoke! Si nu uita ca in fiecare duminică seara, eşti invitat la etajul 2, să dansezi şi să te distrezi alături de soliştii şi trupele româneşti pe val! 

Bucuresti, 07.07.2010
{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *