free download 78 travel guides written by experts

Alex Mataev se ingrasa cu 30 de kilograme si canta moldoveneste, la “Te cunosc de undeva!”

Alex Mataev se “îngrașă” 30 de kilograme și se îmbracă în costum popular sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, când se transformă în Daniela Condurache și interpretează, în dulcele grai moldovenesc, cântecul acesteia, “Frumușăl număru’ unu”.

Noua sa înfățișare este printre puținele lăudate de la masa juriului de către Pepe (juratul care punctează asumarea personajului atribuit fiecărui concurent la ruletă), care o va întruchipa la această ediție pe Iulia Albu. Dacă până atunci apreciase look-ul concurenților cu "note" de la minus zece la minus infinit, de data asta “Iulia” se declară încântată de ceea ce vede. “Îmi plac până și unghiile. Ce culoare sunt? Bordo? Felicitări! Mă bucur când cineva se îmbracă, într-adevăr, corect!” “Ești credibilă! Ești frumușică!”, completează Delia, jurata care notează în concurs dificultatea personajului.

“Cel mai tare mi-a fost frică la scări, să nu mă împiedic cu tocurile astea. Oricum, interpretând acest personaj, am slăbit un kilogram”, ne-a declarat Alex Mataev, la coborârea de pe scenă.

Ce reacție a avut juratul Andrei Aradits la această transformare, aflați sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Bucuresti, 26.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *