metalshow

Al noualea an de Sapte Seri pe litoral

Pentru al noualea an consecutiv, cel mai cunoscut ghid de divertisment si de petrecere a timpului liber lanseaza si pentru 2010 editia de litoral. Publicatia foloseste formatul flip-over al revistei de Bucuresti pentru a oferi in plus o editie de vara ce va aparea pana in luna septembrie, in aceeasi revista.

Aflat in 350 dintre cele mai interesante locatii de pe litoral, si in peste 800 de locatii din Bucuresti, Sapte Seri isi informeaza cititorii care sunt cele mai "hot" trenduri in ceea ce priveste distractia, atat in Capitala, cat si pe litoral. In partea de Bucuresti, publicul va regasi informatiile din editoriale, programe ale cinematografelor si institutiilor culturale, precum si informatii despre cele mai mari petreceri si concerte sustinute in Bucuresti, iar in partea de litoral cititorii vor afla tot ce misca pe litoralul romanesc, de la hoteluri, restaurante, terase la concerte, petreceri si alte evenimente care umplu plajele, cluburile si teatrele de vara de pe malul marii.

„Odata cu venirea sezonului estival, am continuat traditia din ficare vara, aceea de a edita editia de litoral laolalta cu cea de Bucuresti, stiut fiind faptul ca bucurestenii „fug” la mare ori de cate ori au ocazia. Anul acesta am ales 350 de locatii din toate statiunile litoralului pentru a fi alaturi de turisti si pentru a le oferi ultimele noutati in materie de distractie si de petreceri.” a declarat Andras Kovacs, Director General Sapte Seri.

Editia de vara Sapte Seri este distribuita in Bucuresti si in toate statiunile de pe litoral, intr-un tiraj de 60.000 de exemplare. Fiecare statiune de pe tarmul Marii Negre se regaseste in revista cu informatii referitoare la hoteluri, restaurante, cluburi, terase si evenimente. In functie de numarul evenimentelor ce se vor desfasura in perioada estivala, publicatia va cuprinde intre 112 si 144 de pagini.

De 9 ani, Sapte Seri adopta pe perioada verii formatul flip-over de litoral, 2 in 1.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *