free download 78 travel guides written by experts

Ajax Profesional cu noua formula pentru o casa ca noua

Nicăieri nu e mai bine ca acasă: fie că vii epuizată dupa o zi de lucru, relaxată după o partidă de shopping sau complet refăcută dupa vacanţa cu familia sau cu prietenii, te întorci cu drag acasa, în locul în care te simţi în largul tău, protejată şi în siguranţă… Căminul îţi reflectă personalitatea pe deplin şi “simte” atunci când ceva nu e în ordine cu tine şi îl neglijezi. O pată de ulei pe parchet sau o urmă de grasime pe blatul din bucătărie sunt uneori suficiente incat  să iţi strice buna dispoziţie, de aceea încă mai cauţi soluţii profesioniste de curăţare care să te scape de aceste mici neplăceri… Ajax Professional a înţeles că, în lupta cu petele dificile şi persistente de murdărie, ai nevoie de un aliat de încredere şi are acum o nouă formulă ce curăţă mai eficient orice urmă, oferind totodată protecţie activă împotriva eventualelor depuneri. Astfel, Ajax Profesional Ultra Degresant elimină grăsimea din bucătărie, Ajax Profesional Calcar şi Grăsime te scapă de calcarul şi rugina de pe instalaţiile sanitare din baie, iar cu  Ajax Profesional Extra Putere poţi să câştigi lupta cu cele mai dificile pete de pe suprafeţele mari: gresie, faianţă, parchet sau linoleum.

Spune adio murdăriei şi bucură-te de timpul petrecut împreună cu cei dragi în jurul mesei, la bucătărie, cu noul Ajax Profesional Ultra Degresant! Noua formulă, cu o putere de curăţare mai mare, nu numai că munceşte pentru doi, dar şi păstrează o curăţenie impecabilă mai mult timp, prin tehnologia unică de protecţie activă.

Pentru ca tu sa poţi avea cât mai multă grijă de tine şi de cei dragi, lasă-l pe Ajax Profesional Calcar şi Grăsime să se ocupe de baia ta. Cu formula îmbunătăţită de curăţare, Ajax Profesional Calcar şi Grăsime elimină rapid orice urmă de pată de pe suprafeţele din baie, prevenind totodată apariţia unora noi, graţie tehnologiei unice de protecţie activă.

Iar pentru ca întreaga casă să strălucească de curăţenie, ai încredere în Ajax Profesional Extra Putere şi lasă-l să curăţe până şi cele mai dificile pete, rapid şi fără efort! Având o formulă concentrată, cu putere superioară de curăţare, Ajax Profesional Extra Putere curăţă într-o clipă murdăria întărită şi cele mai dificile pete din casă, indiferent de locul în care s-ar ascunde. În plus, Ajax Profesional Extra Putere este primul produs super eficient care se poate folosi atât diluat, cât şi nediluat, în funcţie de rezistenţa petelor.

Pentru fiecare pată în parte, Ajax are soluţii imbatabile. Încearcă noua gamă Ajax Profesional, uită rapid de pete şi câştigă astfel mai mult timp pentru tine şi familia ta!

Bucuresti, 12.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *